Connect with us

TV

ŠOK! Petar Benčina U BOLNICI! Njegovo stanje je KRITIČNO, a EVO o ČEMU SE RADI!

Published

on

Poznati srpski glumac mlađe generacije Petar Benčina proteklu godinu proveo je u borbi sa opakim koronavirusom, zbog čega je usled obostrane upale pluća bio i u bolnici. Oporavak je proveo u skladu sa preporučenim pravilima, ali prema najnovijim vestima Benčina ponovo boluje od upale pluća.

Pročitajte još IGRA SUDBINE Šta nas očekuje u novim epizodama – Luka završava u ZATVORU? Ali to nije NAJGORE! Adino SRCE ovo neće izdržati?

Kako prenose prestonički mediji, Petar je ponovo primljen u bolnicu zbog obostrane pneumonije koja je nastala kao posledica ranije preležane korone. Svi Benčinini projekti trenutno su otkazani, a glumčevo stanje veoma je ozbiljno. Pozorišna publika radovala se premijeri čuvene predstave „Kaspar“, gde je jednu od vodećih uloga trebalo da igra i Petar, međutim zbog pomenutog problema njegovo učešće je izostalo i sa ovog događaja.

Pročitajte još IGRA SUDBINE top 5 teorija – Gde je POBEGLA SOFIJA? I kakvo ZLO je sada SPREMILA?

Suprug Tamare Dragičević od ranije preležane korone ooporavio se veoma brzo, i nesmetano nastavio sa svim uobičajenim aktivnostima. Da li je upravo taj brzi povratak bio presudan za pogoršanje njegovog zdravstvenog stanja?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement