Connect with us

TV

IGRA SUDBINE Šta nas očekuje u novim epizodama – Luka završava u ZATVORU? Ali to nije NAJGORE! Adino SRCE ovo neće izdržati?

Published

on

Igra sudbine 250. epizoda, koja je na programu u utorak 16. marta od 21.00 na kanalu TV Prva doneće nam jedan veliki šok. Kao što svi znamo između Matije i Luke dogodio se veliki incident. Luka, isprovociran onim što je saznao, i Pančetinim pritiscima da se oženi Žaklinom pri suretu sa Matijom je EKSPLODIRAO. Odreagovavši prilično impulsivno, udario je Matiju i on je pri padu udario glavom u stol, izgubivši svest.

Pročitajte još Serija PEVAČICA uskoro STIŽE na TV, a Milica Pavlović OTKRIVA da li će se pojaviti u 2. SEZONI. EVO kada POČINJE snimanje!

Okrvavljene glave i bez svesti jasno je da se Matija nalazi u velikoj životnoj opasnosti, ali i da je Luka u podjednoko nezgodnoj situaciji. Žaklina je u tom trenutku bila jedini svedok Lukinog napada na Matiju. Čak ni Donka koja je u tom trenutku izašla iz lifta nije videla šta se dogodilo, ali je kao iz puške optužila Luku da je ubica. Mi u ovom trenutku još ne znamo da li je Matija zaista mrtav. Ili je samo u nesvesti… Ipak, bez obzira na sve, Žaklina je ta koja preuzima krivicu na sebe.

Pročitajte još IGRA SUDBINE top 5 teorija – Gde je POBEGLA SOFIJA? I kakvo ZLO je sada SPREMILA?

Međutim, hoće li joj Donka poverovati? Kako je mogla krhka i nejaka ministarkina ćerka da smrtonosno rani momka kao što je Matija? Ne sumnjamo u to da će Donki pasti na pamet da proveri sigurnosne kamere i da će istina veoma brzo izaći na videlo. A onda će se svom silom obrušiti na sina Ade Kanački i potruditi se da ga strpa u zatvor. A odmah zatim će se postarati da navuče ljagu na porodicu kanački i sve što je u vezi sa njima, postaravši se da im otme bogatstvo, firmu, kuću i čast.

Pročitajte još OTKRIVAMO! Hoće li IGRA SUDBINE posle PRVE SEZONE otići na PAUZU ili ćemo ODMAH gledati DRUGU SEZONU

Hoće li Adino nejako srce ovo izdržati? Da li nas posle ovih nesreća očekuju još gore?

Foto Printskrin

Advertisement