Connect with us

TV

IGRA SUDBINE top 5 teorija – Gde je POBEGLA SOFIJA? I kakvo ZLO je sada SPREMILA?

Published

on

Još svega 57 epizoda deli nas od kraja prve sezone serije Igra sudbine. Uzbudljive dogopdovštine iz doma Kanačkih, radnim danima od utorka do petka vode nas u neverovatnu avanturu ljubavnih intriga, spletki i velikih opasnosti po glavne junake popularne telenovele. Da nam nijednog dana ne bude dosadno postarao se scenarista Žarko Jokanović, koji je na oduševljenje obožavalaca serije, rešio da već produženih 307 epizoda, proširi za još 100 i time seriji obezbedi i drugi ciklus koji ćemo bez pauze gledati i tokom leta.

Pročitajte još OTKRIVAMO! Hoće li IGRA SUDBINE posle PRVE SEZONE otići na PAUZU ili ćemo ODMAH gledati DRUGU SEZONU

Velike stvari trenutno se događaju u hit seriji. Matija leži na podu Kan Holdinga okrvaljene glave i bez svesti. Luka ga je nokautirao zbog saznanja da je on taj koji je spavao sa Sofijom sve vreme. Međutim, na Donkine oči, taman kad je pomislila da ga optuži za ubistvo, Žaklina preuzima krivicu na sebe. I dok se svi pitamo hoće li Žaklina završiti u zatvoru, zaboravljamo na jednu važnu stvar – Sofije više nema. A gde je?

Pročitajte još Počinje serija PORODICA – A evo i kada i na kom kanalu! Pogledajte EKSKLUZIVNO TREJLER!

1. Sofija je napustila zemlju?

Mada bi ovo bilo najverovatnije i najjednostavije rešenje, teško je poverovati da je Sofija zaista otputovala iz zemlje. Na to Adi skreće pažnju i Klaudija, ističući da je malo verovatno da je džet-set diva poput Sofije Šubarević otišla iz zemlje sa tako skromnim prtljagom. I ima logike. Moža se Sofija samo privremeno sklonila kako bi presabrala snage i spremila se za sledeći udarac. Ali ako nije napustila zemlju, gde je?

Pročitajte još OTKRIVENO: Evo KOLIKO su novca zarađivali glumci serije TAJNE VINOVE LOZE – PO EPIZODI! ŠOK!

2. Da li je krije Matija?

Ako je ovo moguće rešenje, onda Pavlu Jeriniću moramo odati priznanje za vrhuunski glumački talenat. Jer način na koji je dočarao Matijino neznanje pred božidarkom i maksimom u potpunosti nas je uverilo da Sofija nije kod njega. Međutim, ne bi trebalo zaboraviti da je Matija, baš kao i Sofija, vrhunski kriminalni um, i da bi lako mogao prevariti sve dobrom predstavom samo da bi prikrio Sofijine tragove. Hoće li to biti jedna od mogućih opcija?

Pročitajte još HIT! Miloš Timotijević i Milan Marić, zvezde serija BESA i DRŽAVNI SLUŽBENIK u kvizu POTERA!

3. Sofija je pronašla utočište kod Donke?

Ako kum nije dugme, onda isto važi i za kumu. Da li je moguće da je upravo baronica, pardon, lažna baronica Donka Desaeli, ponudila pokriće svojoj kumici. Što se nas tiče to bi moglo biti rešenje budući da je Sofija Donki i te kako vredan saveznik. Ali da li bi Sofija pristala da se sakrije kod podjednako otrovne zmije kao što je ona?

Pročitajte još Počinje serija PORODICA – A evo i kada i na kom kanalu! Pogledajte EKSKLUZIVNO TREJLER!

4. Igra li Maksim duplu igru?

Možda je Maksim, ljuti Sofijin neprijatelj, taj koji je shvatio da bi iz trenutne situacije mogao da profitira. Možda je on složio kockice i rešio da Sofiji, svojoj sestri ponudi skrovište, ali da mu se ona na neki način revanšira. Možda upravo novcem koji će izvući od Kanačkih?

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Miodrag Ćertić, reditelj i autor serije KALJAVE GUME za FILM I TV: KAKO su ROBERT i VESNA spojili AMERIKU i SRBIJU, i čeka li ih SREĆAN KRAJ…

5. Bruner krije Sofiju?

Za kraj ono što nama zvuči kao najlogičnije i najopravdanije rešenje jeste da je upravo Bruner taj koji je Sofiji pružio ruku spasa, i to u trenutku kada je tonula dublje nego ikad. A onda će zajedno Adi da zadaju NAJSNAŽNIJI udarac?

Foto Promo

Advertisement