Connect with us

TV

Igra sudbine 251. epizoda – Donka se sprema ZA RAT! Matija optužuje LUKU za pokušaj UBISTVA?

Published

on

Igra sudbine 251. epizoda posle krvavog obračuna na čistac će isterati jednu istinu – Matiji nema spasa. Ada je shvatila ko je i otvoreno mu poručila da u njegove laži više niko ne veruje. Uprkos tome što je on čak i u bolničkom krevetu pokušao da ispadne nevinašce i Luku predstavi kao naivnog i ljubomornog muža koga su obmanuli lažima.

Pročitajte još Igra sudbine 251. epizoda – Matija je u BOLNICI! Okrivio je Luku za SVE, ali ADA će ga DOKRAJČITI! Evo i KAKO!

Za to vreme Pančeta dolazi u policijsku stanicu i umalo se izlane da su vukašin i Milevica Žaklinini roditelji. Ipak, samo je pitanje trenutka kada će žaklina saznati ovu istinu.

Pročitajte još Otkrivamo najveću TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI! Njihova PROŠLOST promeniće – SVE!

Donka i Zvonimir ne gube vreme. Brže bolje dolaze u bolnicu i Matiji kome više nije do šale nude ultimatum. On će morati da prijavi Luku za pokušaj ubistva, a Donka će biti svedok incidenta u Kan Holdingu.

Pročitajte još TOP 9 reakcija građana Negotina na TAJNE VINOVE LOZE! Evo koje su NAJVEĆE GREŠKE U SERIJI!

 

Ovo je Donkina velika šansa da doskoči Kanačkima konačno! Hoće li joj makar jedan plan poći za rukom? Hoće li uspeti da strpa Luku u zatvor? Ne sumnjamo da će taj šok Adu baciti u očaj! Ali Ada je borac i verujemo da ovu bitku neće predati bez ijednog uzvraćenog udarca. Donka – spremi se za rat!

Foto Printskrin

Advertisement