Connect with us

Top Story

Otkrivamo najveću TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI! Njihova PROŠLOST promeniće – SVE!

Published

on

Ovog vikenda na kanalu Superstar počela je sa emitovanjem serija „Kalkanski krugovi“, koja nas je veoma uspešno povela na misteriozno putovanje 120 godina u prošlost. Kao što smo već videli tragovi prošlosti oblikovali su budućnost meštana šumadijskog sela Dol. Međutim, jedna ljubav glavne likove serije vratila je toj prošlosti.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Serija KORENI ponovo na malom ekranu! A evo i KADA i na KOM kanalu možete OBNOVITI GRADIVO!

https://www.instagram.com/p/CMWy4AZJHbJ/

Naravno, reč je zabranjena ljubav Mione i Bojana, glavne junakinje serije koju tumači glumica Ivana Zečević i mladog kriminalca čiji je lik dočarao Pavle Mensur. Ono što je zanimljivo je to da su oni i u privatnom životu zajedno. Dok gledaoci sa nestrpljenjem očekuju da vide na malim ekranima kako će se u seriji odvijati ljubav između Mione i Bojana, Pavle i Miona u privatnom životu ne kriju koliko su zaljubljeni.

Pročitajte još TOP 9 reakcija građana Negotina na TAJNE VINOVE LOZE! Evo koje su NAJVEĆE GREŠKE U SERIJI!

Na Ivaninom i Pavlovom Instagram profilu mogu se videti njihove zajedničke fotografije na kojima su njih dvoje izuzetno bliski.

Da podsetimo, serija „Kalkanski krugovi“ govori o sukob dve porodice živopisnog sela Dola koje krije tajnu čuvanu decenijama. Inače, Pavle Mensur je sin naših poznatih glumaca Irfana Mensura i Srne Lango.

Pročitajte još HIT! OTKRIVAMO – Evo KO će glumiti TITA u seriji o JOVANKI BROZ! Oduševićete se!

https://www.instagram.com/p/CLw7C-_J2vG/

Pročitajte još OTKRIVAMO! OVO je pesma po kojoj je serija KALJAVE GUME dobila IME! Poslušajte!

https://www.instagram.com/p/CF738LzpCxv/

Pročitajte još ŠOK! Luka i Sofija OTKRIVAJU – Stižu NOVI LIKOVI u seriju IGRA SUDBINE! A evo i da li će biti LETNJE PAUZE!

https://www.instagram.com/p/BxpSDwWo_RC/

Foto Promo

Advertisement