Connect with us

Top Story

HIT! Povratak serije KLAN! Evo na kom kanalu OD DANAS ponovo gledamo avanture Šoka i Paše!

Published

on

Pod rediteljskom palicom Slobodana Skerliča i u produkciji Telekoma Srbije i kompanija Firefly i This and that u 2021. godinu ušli smo uz hit seriju „Klan“ koja je na mali ekran vratila turbulentne devedesete godine prošlog veka u Srbiji.

Pročitajte još Igra sudbine 251. epizoda – Donka se sprema ZA RAT! Matija optužuje LUKU za pokušaj UBISTVA?

Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović kao Šok i Paša maestralno su dočarali sva bitna obeležja jedne mračne epohe naše zemlje čiji su glavni junaci utabali staze kojima se naše društvo kretalo narednih decenija.

Priča prati dva provincijalna probisveta, koji uprkos brojnim preprekama, uspevaju da se svojim beskrupuloznim i surovim akcijama uzdignu u sam vrh podzemlja. Ubistvo Tigra, najvećeg mafijaškog bosa ovog dela Evrope uzdrmalo je do dna srpsko podzemlje. Mnogi žele da zauzmu njegovo mesto, karte se ponovo dele, svi žele svoje parče plena i spremni su na sve da bi ga osvojili… Na marginama tog sveta, Šok i Paša, provincijalci i ne preterano uspešni sitni lopovi, tek počinju svoju karijeru koja će ih dovesti do neslućenih visina.

Pročitajte još Otkrivamo najveću TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI! Njihova PROŠLOST promeniće – SVE!

Zamišljena kao dubok i do sada neviđen uvid u samo srce kriminalnih organizacija i njihovih mnogobrojnih poslova, ova savremena akciona drama furioznog ritma prati uzdizanje dva sitna kriminalca u svetu srpskog podzemlja.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Serija KORENI ponovo na malom ekranu! A evo i KADA i na KOM kanalu možete OBNOVITI GRADIVO!

Zahvaljujući sjajnoj reakciji publike i odličnoj gledanosti, serija Klan se vraća na naše male ekrane. Svi koji su propustili da Klan pogledaju u premijernom emitovanju ovaj propust mogu da isprave u repriznom. Serija Klan emituje se od večeras, 17. marta na televiziji Superstar TV svakog radnog dana u 21.00.

Pročitajte još TOP 9 reakcija građana Negotina na TAJNE VINOVE LOZE! Evo koje su NAJVEĆE GREŠKE U SERIJI!

Već je ranije potvrđeno da će se snimati i druga sezona, u kojoj će se fokus staviti na Šokovu i Pašinu zrelu fazu i otmicu Miroslava Miškovića.

Foto Promo

Advertisement