Connect with us

TV

OTKRIVAMO! OVO je pesma po kojoj je serija KALJAVE GUME dobila IME! Poslušajte!

Published

on

Serija Kaljave gume u nedelju od 20.00 zavrešna je poslednjom epizodom, za sada prve i jedine sezone. O tome hoće li biti nastavka još nema pouzdanih informacija, mada se svi nadaju novom ciklusu. Produkcija, glumci, a najviše publika koja se emotivno vezala za Vesninu i Robertovu životnu priču.

Pročitajte još HIT! Stiže serija o JOVANKI BROZ! U glavnim ulogama zvezde IGRE SUDBINE! A evo i kada i na kom kanalu je PREMIJERA!

Kako smo već videli, Vesna je rešila da ne pođe za Robertom za Holivud, jer je svesna da bi u tom slučaju ponovo bila sama i zapostavljena. Svesna svega što žrtvuje ona ostaje sa Stajom, koji ju je u Robertovo ime iznenadio najlepšim pokolnom za nju – klavirom. I to njenim. Iako je to bila Robertova ideja, Staja je u stvari taj koji je organizovao ceo proces pronalaženja klavira. Upravo zbog toga vesna se pita – da li je Staja u stvari čovek sa kojim bi trebalo da bude. Da li je Robert, slobodnog duha kakav jeste, samo prolazna radost u njenom životu?

Pročitajte još Serija PORODICA – Vuk Kostić kao LEGIJA? Dobar izbor ili NE? Glasajte u TEKSTU!

Odgovore na ova pitanja svakako bismo mogli da dobijemo u novim epizodama, ali za sada stanje je takvo kakvo je. U intervjuu koji je dao za naš portal, Miodrag Ćertić, reditelj i koautor ovog projekta otkrio nam je jedan zanimljiv podatak. Reč je o načinu na koji je ova zanimljiva serija dobila ime. Naime, supruga Miodraga Ćertića, vozeći se od Los Anđelesa do San Franciska na rdiju je čula pesmu Breda Pazlija Kaljave gume, i ona ju je inspirisala za naslov.

Pročitajte još Maestralan START serije KALKANSKI KRUGOVI! Evo TOP 5+ razloga kojima je ZABRAN – ODUŠEVIO SRBIJU!

Poslušajte kako zvuči ova sjajna kantri pesma.

Foto Promo

Advertisement