Connect with us

Top Story

Da li ste već otkrili NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI? Njih DVE glumi ISTA GLUMICA! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Serija Kalkanski krugovi, koja se emituje premijerno na kanalu Superstar TV vikendom u 21.00, sa svega dve epizode uspela je da zaludi celu Srbiju. Reakcije publike su očekivane budući da „Kalkanski krugovi“, iliti „Zabran“ od 5 neophodnih elemenata za savršenu seriju – imaju svih pet.

Odličan scenario, sjajna režija i fotografija,  vrhunska glumačka ekipa, tračak misterije koji gledaoce pred malim ekranima „lovi“ kao udica, i ozbiljna produkcija koja može da parira najboljim svetskim projektima. Ukratko, „Kalkanski krugovi“, što bi rekli već pasionirani fanovi – kidaju.

Pročitajte još Nataša Ninković PRIZNAJE – Htela sam da ODBIJEM ulogu u seriji PEVAČICA! A evo i ZAŠTO!

A u prilog tome govori i činjenica da  su teorije o tome šta se krije u „Zabranu“, ko je njegov misteriozni stanovnik, koju tajnu krije Velibor, u čemu je misterija narukvice koju Velibor daje neobičnom muškarcu da je „nosi i nikada ne skida“… među gledaocima počele da kolaju i pre početka emitovanja serije.

Jednu od najvećih  misterija „Kalkanskih krugova“ krije upravo lik koji u seriji tumači glumica Nina Janković. Naime, u trećoj epizodi  koja je na programu kanala Superstar u subotu od 21.00, otkrićemo da Ninina Svetlana ima veliku tajnu.

Pročitajte još Igra sudbine 252. epizoda – ŠOK! Matija saznaje da je SOFIJA TRUDNA! Ali to nije ONO NAJGORE!

Naime,  ispostavlja se da je Maksa angažovao Svetlanu, službenicu Zavoda za zaštitu spomenika kako bi proučila ruševine skrivene u šipražju seoskog „Zabrana“ – mesta gde Maksa namerava da gradi svoj hotelski kompleks. Međutim, prošlost Svetlanine porodice direktno je isprepletana sa tajnovitom prošlošću Dola.

Pročitajte još ŠOK! Vojin Ćetković PRIZNAO! Ovo su NAJVEĆE GREŠKE serije TAJNE VINOVE LOZE!

O toj sličnosti svedoči i podudarnost Svetlaninog lika i lika devojke koju na početku vojnici dovoze u Zabran. Ono što pažljivim gledaocima nije promaklo jeste da upravo ista glumica Nina Janković tumači obe devojke! Pitate li se i vi – ZAŠTO?

Foto Promo

Advertisement