Connect with us

TV

Igra sudbine 252. epizoda – ŠOK! Matija saznaje da je SOFIJA TRUDNA! Ali to nije ONO NAJGORE!

Published

on

Igra sudbine 252. epizoda, koja je na programu TV Prva u standardnom terminu od 21.00 u četvrtak, 18. marta, neće nam doneti mnogo različitih novina i uzbuđenja, ali jedno koje ćemo saznati biće sasvim dovoljno za padanje u nesvest. Ali dok dođemo do njega, da vidimo šta još novo nas oečkuje u novoj epizodi. Da krenemo redom.

Pročitajte još ŠOK! Vojin Ćetković PRIZNAO! Ovo su NAJVEĆE GREŠKE serije TAJNE VINOVE LOZE!

Luka pita Žaklinu kako da joj se oduži za sve što je uradila za njega, ali da li će mu se svideti to što ona ima na umu? Da li će Žaklina uceniti Luku da se oženi sa njom?

U svojoj novoj sumanutoj ideji, Pančeta traži od Tiće da joj bude saučesnik. Svima je jasno na šta Pančeta cilja i ko je krajnja meta njenog novog plana.

Pročitajte još HIT! Povratak serije KLAN! Evo na kom kanalu OD DANAS ponovo gledamo avanture Šoka i Paše!

Nakon Matijinih upozorenja, Marijana otkriva svoje adute i saopštava mu svoja pravila. Novi savez je, izgleda – sklopljen. Ali da li će u njemu biti mesta za Brunera i Donku? Hoće li Matija ovog puta igrati SAM?

Po “anonimnom” dogovoru za sastanak, kod Ade u kuću stiže Nada, ali u pratnji Žakline Tankosić. Vreme je da Ada sazna ko je njena nova modna dizajnerka. Pitanje je kako će to saznanje uticati na Dijanu Erski!

Pročitajte još Igra sudbine 251. epizoda – Donka se sprema ZA RAT! Matija optužuje LUKU za pokušaj UBISTVA?

Jankove pretnje upućene Debeljku, čuće još neko… Matija će biti šokiran kada od Božidarke sazna da postoji mogućnost da je Sofija trudna!​

Foto PRINTSKRIN

Advertisement