Connect with us

Top Story

Nataša Ninković PRIZNAJE – Htela sam da ODBIJEM ulogu u seriji PEVAČICA! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Glumica Nataša Ninković, koju trenutno gledamo u seriji koja obećava – „Kalkanskim krugovima“, uskoro će nam se i u seriji „Pevačica“, predstaviti u veoma specifičnoj roli, koju je, kako priznaje, u početku htela da odbije.

Pročitajte još Igra sudbine 252. epizoda – ŠOK! Matija saznaje da je SOFIJA TRUDNA! Ali to nije ONO NAJGORE!

– Kada su mi rekli da treba da igram Vlajnu, moja prva reakcija bila je da ne mogu da prihvatim, jer sam mislila da tu energiju neću moći da podnesem. Serija je rađena prema motivima priče ubijene pevačice, ali zapravo je reč o borbi dobra i zla, bele i crne magije, horoskopa, vradžbina… Kada sam se malo udubila u ulogu, pozabavila sam se mnogo fizičkim izgledom svog lika, koji je fiktivan, pa sam pozvala svog očnog lekara i rekla mu da želim bolesno plava sočiva, pa sam birala tetovažu, garderobu… – rekla je Nataša rekla je u emisiji „Kec na jedanaest“.

Pročitajte još ŠOK! Vojin Ćetković PRIZNAO! Ovo su NAJVEĆE GREŠKE serije TAJNE VINOVE LOZE!

– Nisam želela da upijem tu energiju. Ali, smatram da ako je tvoja vera čvrsta i veza sa Gospodom, onda te loše stvari nemaju nijedan prozor kroz koji mogu da uđu u tebe i zaštićen si. Ne podnosim ništa od tih magova i vradžbina, ali moram priznati da mi je to za ulogu bilo veoma inspirativno – kazala je Nataša.

Pročitajte još LEPA LUKIĆ nezadovoljna filmom o TOMI ZDRAVKOVIĆ! Evo ŠTA ju je NAJVIŠE POGODILO!

Foto Promo

Izvor Kurir

Advertisement