Connect with us

TV

Igra sudbine 258. epizoda – ŠOK! ADA postaje DVOSTRUKA BABA! Ali ne SAMO TO!

Published

on

Igra sudbine 258. epizoda, koja je na programu u utorak, 30 marta na TV Prva od 21.00 doneće nam bar pet velikih šokova. Dva za Adu Kanački, dva za Luku i jedan za Pančetu. Ali, da krenemo redom…

Pročitajte još Serija PORODICA 2. epizoda: ĐINĐIĆ šalje LEGIJU da uhapsi MILOŠEVIĆA! Sledi bolna IZDAJA!

Kolo sreće se okreće kako kaže uvodna pesma serije „Igra sudbine“, a ovog puta to kolo srećuje donelo pred Adina i Lukina vrata. Kao što smo videli u poslednjoj epizodi prošle nedelje situacija se prilično zakomplikovala. Brzutka je servirala jednu, nazovimo je laž, a Milevica drugu. Obe vesti odjeknule su kao bomba, a ko će biti žrtve te eksplozije – saznaćemo uskoro.

Pročitajte još TOP 10 razloga zašto MORATE pogledati seriju PORODICA – KO je SLOBI okrenuo LEĐA? I zašto je LEGIJA – KRIV?

Luka je šokiran kada mu Ada saopšti “lepe vesti”! Imaju dve trudnice Sofiju I Žaklinu, i u oba slučaja on je otac.

Pročitajte još ŠOK! OTKRIVENO – EVO ko posipa KREČ oko ZABRANA u seriji KALKANSKI KRUGOVI!

Informacije se brzo šire, pa Pančeta prenosi Žaklini da je Sofija trudna sa Lukom. Ipak, ostaje preneražena kad od Ade sazna da je i njena Žaklina u drugom stanju. U opštoj pometnji, Vukašin odlučuje da istupi sa istinom, te Luki saopštava da je Žaklina njegova ćerka.

Pročitajte još HIT! SENKE NAD BALKANOM i VRATIĆE SE RODE na listi TOP 100 NAJBOLJIH SERIJA svih vremena! Bolje od SIMPSONOVIH i DOSIJEA X!

Pravi šou tek sledi!

Foto Printskrin

Advertisement