Connect with us

Featured

KALKANSKI KRUGOVI – KOGA je to SVETLANA videla u ZABRANU? I kako BORINA ĆERKA poznaje MAČJI SMEH?

Published

on

Kalkanski krugovi 5. i Kalkanski krugovi 6. epizoda koje smo gledali prethodnog vikenda ostavili su za nama duplo više misterija nego što smo saznali odgovora. jedno je jasno. Velibor u Zabranu krije sina. Miona i njeni pajtaši su ga uhvatili. Mioni je u jednom trenutku bilo žao, ali ona želi da zna istinu. I to nije sve!

Pročitajte još Igra sudbine 258. epizoda – ŠOK! ADA postaje DVOSTRUKA BABA! Ali ne SAMO TO!

Velibor joj je zapretio da će je ta istina potpuno promeniti. Baš kao što je i Svetlanu promenila njena istina koju je otkrila u Zabranu. A i posle ovog vikenda svi se pitaju – šta je to u zabranu pronašla Svetlana? Koga je to srela i zašto je Dejanu rekla da je videla samu sebe? Ko je misteriozna žena koja joj se prikazala? I zašto u ruci nosi mamuze oficira Markovića, koji je u Zabran doveo svoju ljubavnicu da se porodi?

Pročitajte još Serija PORODICA 2. epizoda: ĐINĐIĆ šalje LEGIJU da uhapsi MILOŠEVIĆA! Sledi bolna IZDAJA!

Da li je u Zabranu ikada bilo gubavaca? Da li je priča o gubavcima samo paravan za tajnu koju je oficir pokušao da sakrije? Da li je žena koja se porađala na porođaju i umrla, a za sobom ostavila dete?

Pročitajte još TOP 10 razloga zašto MORATE pogledati seriju PORODICA – KO je SLOBI okrenuo LEĐA? I zašto je LEGIJA – KRIV?

Mnogo je pitanja, malo odgovora, a to je ono što seriju „Kalkanski krugovi“ i čini drugačijom od većine koju je publika do sada gledala. Da ne bismo mnogo lutali i u tom se lutanju izgubili, ovog puta zaustavićemo se na tome koga je Svetlana videla u šumi.

Pročitajte još HIT! SENKE NAD BALKANOM i VRATIĆE SE RODE na listi TOP 100 NAJBOLJIH SERIJA svih vremena! Bolje od SIMPSONOVIH i DOSIJEA X!

Uzme li se u obzir Svetlanino prezime, a ono glasi Marković. Baš kao i oficira koji dovozi trudnicu u Zabran. Prema mišljenju mnogih obožavalaca serije, Svetlana je u rodu sa ovim oficirom i u Zabran je došla da traži svoje korene. Ono što je zanimljivo jeste ime Magdalene, Gordanine sestre na koje smo naišli ovog vikenda, a koja povezuje sve delove ove priče.

Pročitajte još ŠOK! OTKRIVENO – EVO ko posipa KREČ oko ZABRANA u seriji KALKANSKI KRUGOVI!

Da li ima istine u tome što se pitaju gledaoci? Da li je Magdalena zaista Gordanina sestra, odnosno Verina tetka, a Veliborova žena? I da li je ona zaista u Australiji ili je ona majka Veliborovog sina, koju Velibor drži zaključanu u šupi? I da li je Milankina priča zaista toliko naivna? Kakve veze ona ima sa Veliborovim sinom i zašto je kada su ga lovili rekla – ućutkajte isto priča otkako je bio mali? Da li ona poznaje Veliborovog sina? I da li je Verin sin bacio kamen da bi upozorio na opasnost Mačji smeh?

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI progovorili o lepri: GUBA i danas POSTOJI u Srbiji. EVO u kom GRADU!

Na kraju, dolazimo do zaključka – Velibor u Zabranu krije sina, ali i ženu, Verinu tetku, a za tu tajnu znaju Vera, Gordana, Velibor, Milanka i Verin sin. Ali to nam ne daje odgovor na pitanje – koga je Svetlana srela u Zabranu, i zašto se i Dejanu pre nego što je pao u nesvest od prikaze iz Zabrana učinilo da je video Svetlanu?

Nina-Neskovic-Kalkanski-krugovi

Pročitajte još OTKRIVAMO – TOP 5 NAJVEĆIH TAJNI serije KALKANSKI KRUGOVI! Ko je BABA GUBA? I da li ZABRAN krije TAJNU BESMRTNOSTI?

O tome da je žena koju su dovezli u Zabran ista kao i Svetlana, i da ih je čak glumila obe Nina Janković, već smo pisali. I zašto Darinoj mami stavljaju zemlju i korenje ispod dušeka? Da li je ona babica koja je porađala ženu u Zabranu?

Pročitajte još TOP 5 NAJBOLJE DOMAĆE SERIJE po izboru IVANA KARLA za FILM I TV – Od KALKANSKIH KRUGOVA do TAJKUNA!

Priznajemo – nas je zabolela glava! Verujemo i vas. I nekako slutimo da će nam Đorđe Milosavljević zadati još mnogo glavobolja dok se ova sezona ne privede kraju. A za njom, već vidimo, i sledeća, i sledeća, i sledeća…

Foto Promo

Advertisement