Connect with us

Featured

Serija PORODICA 2. epizoda: ĐINĐIĆ šalje LEGIJU da uhapsi MILOŠEVIĆA! Sledi bolna IZDAJA!

Published

on

Serija “Porodica” (2. epizoda) prikazuje se od 29. marta na kanalima Superstar TV u 20.00 i na RTS 1 od 20.50. U utorak, 30. marta, na programu je 2. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PORODICA Mirjana Karanović OTKRIVA – Evo PO ČEMU smo ISTE MIRA MARKOVIĆ i JA!

Velike policijske snage su opkolile vilu u kojoj se nalazi Slobodan Milošević sa porodicom i svojim sledbenicima.

PROČITAJTE JOŠ: Serija Porodica: OTKRIVAMO kako je Boris Isaković postao SLOBA! POGLEDAJTE proces NEVEROVATNE transformacije!

Mlada novinarka Nataša suočava se sa činjenicom da je relevantna vest ta da je Milošević uhapšen. A ne to što je videla da se bivši predsednik Srbije i Jugoslavije obratio svojim pristalicama. Oni su su ispred vile i nastoje da spreče njegovo hapšenje.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PORODICA: Glumica TIJANA MARKOVIĆ OTKRIVA – OVO su najveće RANE Marije MILOŠEVIĆ!

Situacija u Miloševićevoj kući je napeta. Stigao je i njegov advokat Toma Fila koji mu kaže da je ispred kuće i Legija, komandant specijalnih jedinica čiji je zadatak da uhapsi Miloševića.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Evo GDE se snimala SERIJA PORODICA! Da li je bilo scena u VILI MIR?

S tom činjenicom Slobodan Milošević ne može da se pomiri, jer veruje da je Legija ostao veran njemu.

Sinopsis: Serija “Porodica” (2. epizoda) je priča o početku kraja jedne porodice, jedne zemlje i jedne epohe. Poslednji zajednički trenuci koje će ova porodica doživeti na slobodi i trenutak opsade njihove kuće predstavljaju metaforu i tragediju ne samo njih samih već i cele zemlje i naroda.

PROČITAJTE JOŠ: POGLEDALI SMO prve DVE epizode serije PORODICA, a ovo je TOP 5 RAZLOGA zbog kojih je VI – NE SMETE PROPUSTITI! Sloba je samo UVOD!

Glavne uloge tumače: Boris Isaković (Slobodan Milošević), Mirjana Karanović (Mira Marković), Tijana Marković (Marija Milošević), Uliks Fejmiu (Zoran Đinđić), Svetozar Cvetković (Vojislav Koštunica), a Milan Marić (Čedomir Jovanović).

PROČITAJTE JOŠ: Milan Marić, junak serije PORODICA OTKRIVA – OVO mi je bilo NAJTEŽE kod lika ČEDOMIRA JOVANOVIĆA!

U sporednim ulogama su: Radovan Vujović, Gordan Kičić, Katarina Živković, Vuk Kostić, Marko Baćković, Miloš Timotijević, Ljubomir Bandović, Dubravka Kovjanić, Isidora Simionović, Svetlana Bojković, Jana Bjelica i Olga Odanović.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement