Connect with us

Top Story

Serija PORODICA – OTKRIVENO: Evo ZAŠTO je ULIKS FEHMIU dobio ulogu ZORANA ĐINĐIĆA! OVA dva glumca su bila PRVI IZBOR!

Published

on

Serija Porodica, Uliks Fehmiu, Zoran Đinđić

Serija PORODICA uz veliku gledanost premijerno emitovanih epizoda, a ovog vikenda i reprize na RTS 1 privukla je veliku pažnju gledalaca. Jedna od važnih rola – premijera Zorana Đinđića, pripala je i našem poznatom glumcu Uliksu Fehmiu.

Pročitajte još UBICE MOG OCA – MARKO VASILJEVIĆ za FILM i TV otkriva SVE o PETOJ SEZONI! A evo šta je rekao o NASTAVKU serije TAJNE VINOVE LOZE…

Mada nije toliko poznato, ovu ulogu pre Uliksa trebalo je da glume Raša Bukvić, a zatim i Nebojša Dugalić. Ipak, njih dvojica nisu bili te sreće da dočaraju Đinđića, a evo o i zašto.

Dok je Bukvić rolu morao da prosledi dalje zbog drugih obaveza, kako su nedavno preneli pojedini mediji, Dugalić je na kraju ovaj angažman prihvatio.

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević BESNA na Mirjanu Karanović i Miloša Bikovića! EVO šta im je PORUČILA!

Međutim, sudbina je htela drugačija. Đinđića je u seriji Porodica na kraju odigrao Fehmiu, a evo i zašto. Naime, dva dana pred početak snimanja, Nebojša Dugalić se iznenada razboleo. Zbog toga je Uliks kao treći izbor imao svega 48 sati da se spremi za rolu.

Pročitajte još Đorđe Milosavljević o seriji “Kalkanski krugovi”: GUBIN DOL postoji. Evo gde se NALAZI!

– U ovaj projekat sam ušao relativno kasno i gotovo bez ikakvih priprema. U Beogradu sam se našao zbog uloge na drugom projektu za koji sam se spremao duže vreme i par meseci ranije krenuo da puštam kosu i bradu. Nije mi bilo lako da se iz priprema za jednu ulogu prešaltujem preko noći za drugu, ali sam smatrao da je izazov vredan rizika. U rečenice koje moj lik izgovara u seriji sam verovao bez rezerve i do kraja – istakao je Uliks nedavno u intervjuu za Danas.

Pročitajte još Serija PORODICA – Gledaj SVE epizode ODJEDNOM! A evo i KAKO!

Igrana serija „Porodica“ u produkciji Firefly-a i Telekoma Srbije, čija radnja prati poslednjih 48 sati Miloševića na slobodi snimala se 37 dana.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Danas

 

Advertisement