Connect with us

Top Story

Serija PORODICA – Gledaj SVE epizode ODJEDNOM! A evo i KAKO!

Published

on

Serija PORODICA – Gledaj SVE epizode ODJEDNOM! A evo i KAKO!

Serija Porodica u petak 2. aprila završila se u velikom stilu. Petodelna serija u produkciji Firefly-a i Telekoma Srbije, a u režiji i po scenariju Bojana Vuletića opisala je tri poslednja dana Slobodana Miloševića pre hapšenja. Od prve do poslednje epizode seriju je pratio ogroman broj gledalaca, a za sve one koji su propustili neku od epizoda, ili žele da obnove gradivo, imamo lepe vesti.

Pročitajte još ŠOK! Otkriveno ŠTA BI ĐINĐIĆ URADIO da se SLOBA nije PREDAO! To NIKO nije ŽELEO!

Na RTS 1 ovog vikenda očekuju nas sve epizode PORODICE! Zato, ukoliko ste propustili premijeru mini-serije „Porodica“, daljinske upravljače u ruke, i spremite se za vikend bindž.

U subotu 3. aprila, prve dve epizode serije „Porodica“ očekuju nas od 16.45, epizode, dok ćemo treću, četvrtu i petu epizodu moći da pogledamo već u nedelju 4. aprila na istoj televiziji i to od 15.45.

Pročitajte još VUK KOSTIĆ OTKRIVA – Seriju PORODICA snimao sam NA ŠTAKAMA! A evo i ZAŠTO!

Serija ima pet epizoda. Dramska je interpretacija događaja, zasnovana na poznatim činjenicama, autentičnim snimcima, javno dostupnim informacijama i svedočenjima onih koji su bili prisutni.

Boris Isaković i Mirjana Karanović su na izvanredan način predstavili likove Slobodana Miloševića i Mire Marković, u ulozi Zorana Đinđića je Uliks Fehmiu, Vojislava Koštunicu glumi Svetozar Cvetković, dok je Milanu Mariću poverena uloga Čedomira Jovanovića.

Pročitajte još Serija PORODICA – TOP 3 NAJEMOTIVNIJA trenutka iz poslednje epizode! Milošević se oprašta od MARKA, potresna scena sa MARIJOM…

Ostale uloge u mini seriji tumače Tijana Marković, Radovan Vujović, Gordan Kičić, Karatina Žutić, Milutin Karadžić, Vuk Kostić, Marko Baćović, Miloš Timotijević, Ljubomir Bandović, Dubravka Kovjanić, Svetlana Bojković i Jana Bjelica.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement