Connect with us

Top Story

ŠOK! Lidija Vukićević BESNA na Mirjanu Karanović i Miloša Bikovića! EVO šta im je PORUČILA!

Published

on

Lidija Vukićević, jedna od najpopularnijih glumica stare Jugoslavije, iznela je svoje mišljenje o skandalu koji ovih dana potresa Srbiju. Tiče se optužbi na račun Branislava Lečića za silovanje od strane glumice Danijele Štajnfeld, koje su podelile javnost.

PROČITAJTE JOŠ: Nataša Ninković PROGOVORILA o LJUBAVNIM scenama sa Ćetkovićem u seriji KALKANSKI KRUGOVI! Evo zašto joj NIJE bilo PRIJATNO!

Jedni misle da glumica nema potrebe da laže o tako ozbiljnom slučaju. A ima i onih koji su stava da je nemoguće da je čuveni i ugledni glumac sposoban za takvo nedelo. Jedna od njih je i Lidija Vukićević.

PROČITAJTE JOŠ: U seriji IGRA SUDBINE Sofija i Mila se MRZE! A u stvarnosti ONE DELE KREVET! I još NEŠTO u NJEMU! Pogledajte i ŠTA!

 – Lečić je divan kolega, divan čovek i fantastičan glumac. Godinama ga znam, još od fakulteta. Tada smo se družili, a on je bio već poznat glumac. O njemu imam samo najlepše reči. Što se tiče aktuelnog slučaja, a to da je Leka silovao tu glumicu, nema pljeska bez druge ruke. Ja tako gledam. A ono što me dodatno revoltira jeste površnost nekih glumaca koji staju u zaštitu te Danijele Štajnfeld. Oni donose sud pre suđenja. Kakve su to kolege. Kakvi su to površni ljudi. Oni se bave poslom koji traži da budu sadržajni, a oni su površni, oni sude. Oni ne pripadaju više ljudima nego hordi koja kamenuje i anatemiše. Ja to ne razumem. Duboko sam razočarana u te ljude, koji neće da igraju s Lekom. Pa da vam kažem, ni ja nemam nikakvu želju da igram s njima kad znam kakvi su ljudi – poručila je Lidija Vukićević, osudivši

glumicu Mirjanu Karanović, Miloša Bikovića i ostale, za potez koji, kako kaže, nije nimalo moralan.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – TOP 5 najzanimljivijih detalja koje ćemo gledati OVOG VIKENDA! Konačno saznajemo KO JE BABA GUBA?

– Mirjana Karanović bi tek trebalo da ćuti. Ne znam na osnovu čega ona neće da glumi. Mogli smo i mi da kažemo da nećemo da radimo sa njom. Igrala je u filmu gde Srbi siluju i pljuje se po našem narodu. Po toj logici, i ona nije moralna kad se sad svi na moral pozivaju. To što su Mirjana, Biković, Radonjić i drugi potegli da neće da igraju sa Branislavom je sramno do krajnjih granica. On je jedan veliki glumac i mogu samo da ga gledaju i da mu se dive – istakla je Lidija, dodajući da su postupci Miloša Bikovića veoma loši.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PORODICA – Gledaj SVE epizode ODJEDNOM! A evo i KAKO!

– Nedavno je rekao da čoveka čini ono što je on iznutra, a ne spolja. Zato mi nije jasno zašto onda donosi sud pre suđenja? Ne može da okrivljuje i etiketira nekoga bez ijednog dokaza. Valjda smo pravna država i postoje organi koji će da se bave slučajem “Lečić-Štajnfeld”. Nerazumljivo mi je da on kaže da ne želi više da igra sa Lekom, a mi još ne znamo ništa o tom silovanju – zaključuje Lidija Vukićević.

Foto Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Advertisement