Connect with us

Top Story

Radio Mileva 19. epizoda: MILEVU proganja MANIJAK. Evo o KOME se RADI! (VIDEO)

Published

on

Radio-Mileva-19-epizoda

“Radio Mileva” (19. epizoda) je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. U ponedeljak, 5. aprila, na programu je 19. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO – Na kanal SUPERSTAR stiže nova domaća serija JEDINI IZLAZ! A evo i KADA!

U salonu koji vodi Jeca, Mileva i njene komšinice Cveta i Žana, koriste novu kremu za negu lica.

Sva usplahirena u salon uđe njihova komšinica, Marta. Ona im kaže da je na ulici videla egzibicionistu koji ju je prestravio.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI su PISANI za ovog GLUMCA! Pogodite o KOME je reč! (VIDEO)

Komšinice su uzbuđene zbog tog saznanja. Jeca predloži da to prijave policiji.

Mileva nije za tu ideju. Smatra da oni sami moraju da pronađu ko je taj bolesnik koji se nalazi u njihovoj neposrednoj blizini.

PROČITAJTE JOŠ: UBICE MOG OCA – MARKO VASILJEVIĆ za FILM i TV otkriva SVE o PETOJ SEZONI! A evo šta je rekao o NASTAVKU serije TAJNE VINOVE LOZE!

Paranoja postaje toliko velika da Mileva u svakom muškarcu vidi potencijalnog manijaka.

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ (19. epizoda) prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement