Connect with us

TV

HIT! KONAČNO – Počinje snimanje serije PRIJATELJI! A EVO šta nas očekuje u NASTAVKU!

Published

on

Glumac Dejvid Švimer (54) je gostovao u kod čuvenog engleskog voditelja i podelio vesti koje su obradovale obožavaoce serije Prijatelji.

Pročitajte još ŠOK! SEKS I GRAD dobija NOVU SAMANTU? Evo koja poznata svetska MANEKENKA će zameniti KIM KATRAL u legendarnoj ULOZI!

Naime, on je otkrio da je ostao samo korak do željno iščekivanog okupljanja sa Prijateljima. Projekat je, pišu strani mediji, već neko vreme u planovima za čuvenu američku filmsku kuću, a kako je glumac ispričao Grejemu Nortonu snimanje počinje iduće nedelje. Do sada je već bio otkazivan zbog epidemiološke situacije, ali nije se odustalo od njega, kako kaže Švimer.

Pročitajte još ŠOK! Hrvati OTKRILI šta misle o seriji PORODICA! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

– Biću ja. Biću Dejvid. Nije kreirana nikakva skripta, nismo u likovima. Svi ćemo biti mi sami, pravi, realni ljudi. Postoji jedan deo koji ne bih otkrivao, u kom ćemo svi čitati nešto, ali to je to – rekao je glumac kada je upitan hoće li biti glume u okupljanju, odnosno kakav je koncept.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI su PISANI za ovog GLUMCA! Pogodite o KOME je reč! (VIDEO)

Taj program će biti prvi put od kada se serija završila 2004. godine da svih šest glumaca bude zajedno – Dženifer Eniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met LeBlank, Metju Peri i Dejvid Švimer se nađu ispred kamere.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Kurir

Advertisement