Connect with us

Featured

KALKANSKI KRUGOVI su PISANI za ovog GLUMCA! Pogodite o KOME je reč! (VIDEO)

Published

on

Vojin Ćetković se, posle velikog TV hita “Tajne vinove loze”, vratio na mali ekran glavnom ulogom u seriji “Kalkanski krugovi”. Ovaj misteriozni triler ga je privukao pre svega zbog odličnog scenarija, koji potpisuje Đorđe Milosavljević.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – TOP 5 najzanimljivijih detalja koje ćemo gledati OVOG VIKENDA! Konačno saznajemo KO JE BABA GUBA?

– Ovo je priča o čoveku koji posle 18 godina tek kreće da otkriva svoje dete. I to dete počinje da upoznaje svog oca. Nesreća ih je naterala da se upoznaju. “Kalkanski krugovi” su porodična drama, misterija i mistika. Ima svega. Svaki dobar scenario ima više žanrova u sebi, a ovaj obiluje time. Način na koji je ispričana priča i kako je slikana serija, za mene je prvi put da radim na takav način. Mislim da je glumačka ekipa jaka. Radili smo filmski televizijsku seriju – rekla je Vojin Ćetković.

PROČITAJTE JOŠ: Nataša Ninković PROGOVORILA o LJUBAVNIM scenama sa Ćetkovićem u seriji KALKANSKI KRUGOVI! Evo zašto joj NIJE bilo PRIJATNO!

Zanimljivo je to da je u ulozi Dejana Matića od početka viđen Vojin Ćetković. Autor serije bili su spremni da sačekaju glumca da završi snimanje “Tajne vinove loze”, kako bi započeli ekranizaciju “Kalkanskih krugova”.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Lidija Vukićević BESNA na Mirjanu Karanović i Miloša Bikovića! EVO šta im je PORUČILA!

– Uprkos svojoj pojavi, Dejan Matić donekle ima dečačku naivnost, ima i neke svoje zablude. Nekad je ranjiv, nekad povodljiv. Bilo nam je važno da ga igra, i na taj način odbrani i učini privlačnim, glumac sa izrazitom glumačkom harizmom. Baš kakvu Vojin Ćetković nesumnjivo ima. Zato smo bili spremni i da čekamo da on završi sa svojim drugim angažmanima – otkrio je nedavno Đorđe Milosavljević.

Serija “Kalkanski krugovi” prikazuju se vikendom na kanalima Superstar TV i RTS 1.

Foto Print screen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement