Connect with us

TV

ŠOK! Hrvati OTKRILI šta misle o seriji PORODICA! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Published

on

Serija PORODICA

Mini serija PORODICA, nastala u produkciji Firefly-a i Telekoma Srbije kroz pet epizoda ispričala nam je protekle nedelje priču o poslednjim danima Slobodana Miloševića koje je on proveo u krugu svoje porodice, pre hapšenja 2001. godine. Serija je izazvala burne reakcije publike i pokrenula brojne debate. Svedoci smo da su u nedelji za nama upravo ova serija i sve teme koje je ona „živela“ bili glvana tema svih domaćih medija.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI su PISANI za ovog GLUMCA! Pogodite o KOME je reč! (VIDEO)

Međutim, PORODICA je privukla i veliku pažnju naših kompija. To i nije tako čudno, budući da smo u ovom periodu na neki način tih devedesetih godina delili zajedničku istoriju. Naročito snažne reakcije stigle su iz Hrvatske, čiji su mediji seriju „Porodica“ prihvatili sa velikim oduševljenjem.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Una ADI otkriva UŽASNU istinu o BLIZANCIMA! Evo KO je VID! Adino SRCE ovo NEĆE IZDRŽATI!

Tako hrvatski JUTARNJI LIST ističe da je serija PORODICA najbolja serija nastala na Balkanu od vremena raspada Jugoslavije, a u kolumni njihovog uglednog filmskog kritičara Jurice Pavičića posebno se ističu vrhunska produkcija i gluma naših poznatih glumaca koji su dočarali protagoniste „Porodice“.

Pročitajte još Serija PORODICA – Mirjana Karanović u POTRESNOJ ISPOVESTI OTKRIVA: Zbog OVE scene PLAKALA sam SATIMA!

Prema rečima Pavičića, jedna od najupečatljivijih scena u seriji jeste ona u kojoj se Milošević osamljuje u vili pored bazena i razgovara sa služavkom Anom, koja je izbeglica iz Krajine.

Pročitajte još Serija PORODICA – OTKRIVENO: Evo ZAŠTO je ULIKS FEHMIU dobio ulogu ZORANA ĐINĐIĆA! OVA dva glumca su bila PRVI IZBOR!

Inače, Jurica Pavičić već je imao reči hvale za jednu drugu domaću seriju koja je privukla podjednaku pažnju, a reč je o seriji „Tajkun“ koju je tada ocenio kao verovatno najbolju i najozbiljniju srpsku seriju u poslednjih nekoliko decenija.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Jutarnji

Advertisement