Connect with us

TV

IGRA SUDBINE – ŠOK! Una ADI otkriva UŽASNU istinu o BLIZANCIMA! Evo KO je VID! Adino SRCE ovo NEĆE IZDRŽATI!

Published

on

Igra sudbine, Ada Kanački, Una, Milica Milša, Dragana Mićalović

Igra sudbine nas je poslednjim epizodama protekle nedelje izbacila iz koloseka. Uzbuđenja su kulminirala dolaskom blizanaca Zalad u Kan Holding. Nora i Vid su, kako smo saznali – vanbračna deca Boška Kanačkog. Ali to nije sve.

Pročitajte još Serija PORODICA – Mirjana Karanović u POTRESNOJ ISPOVESTI OTKRIVA: Zbog OVE scene PLAKALA sam SATIMA!

Saznali smo i da se Vid i Una poznaju. I to iz Njujorka gde su blizanci odrasli. Kao što znamo Una je deo života provela u Americi. A sada otkrivamo da se tamo upoznala sa Adinim pastorkom. Ali da joj se on predstavio lažnim imenom – Marko. Ili je to, možda, njegovo pravo ime?

Pročitajte još Serija PORODICA – OTKRIVENO: Evo ZAŠTO je ULIKS FEHMIU dobio ulogu ZORANA ĐINĐIĆA! OVA dva glumca su bila PRVI IZBOR!

Da li su blizanci Zalad prevaranti? Una će uprkos Matijinoj novoj spletki, ali i Vidovoj pretnji, odlučiti da posluša svoj instinkt. Ona će odlučiti da prizna sve. Ada Kanački mora da sazna istinu o njoj i Vidu.

Pročitajte još UBICE MOG OCA – MARKO VASILJEVIĆ za FILM i TV otkriva SVE o PETOJ SEZONI! A evo šta je rekao o NASTAVKU serije TAJNE VINOVE LOZE…

Ono što će joj Una reći, Adi će otvoriti oči. I probuditi njene najgore sumnje! Izgleda da blizanci nemaju dobre i iskrene namere. Barem jedno od njih! A to je Vid. Koji je njegov plan? I da li je njegova sestra Nora, ipak – iskrenija?

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević BESNA na Mirjanu Karanović i Miloša Bikovića! EVO šta im je PORUČILA!

Kako će Ada Kanački rešiti ovaj problem? I kakva prošlost vezuje Vida i Unu? O kakvom to snimku govori Vid i zašto je taj snimak tako potresao Unu?

Foto Promo

Advertisement