Connect with us

FILM

ŠOK! Sve RAZOTKRIVENO! Elizabet Olsen NAMERNO ispljuvala SRBIJU? Verenik je OSTAVIO zbog poznate SRPKINJE! A evo i KOJE!

Published

on

Možda ste za nju čuli, možda i niste, ali Elizabet Olsen glavna je tema domaćih portala i društvenih mreža već nekoliko dana. Elizabet je američka glumica, mlađa sestra popularnih Olsen bliznakinja.

Pročitajte još Igra sudbine 263. epizoda – Žaklina upoznaje OCA! Aleksa KREĆE na Brunera! Sledi ŠOK!

Elizabet ili Lizi u žižu interesovanja domaće javnosti došla je kada je na društvenim mrežama postao viralan deo intervjua koji je dala nekoj američkoj televiziji. U tom razgovoru ona je spomenula da našu državu niko i ne mora da poseti, da postojimo tek nekoliko godina, da nemamo ništa autentično i da smo identitet stvorili tako što smo uzimali po nešto od naših osvajača.

Pročitajte još Kalkanski krugovi 9. epizoda: ŠOK! Miona se VRAĆA! Svetlana OTKRIVA Dejanu STRAŠNU istinu o ZABRANU! (VIDEO)

Elizabet Olsen posetila je Srbiju 2012. godine, jer je snimala film „In Secret“ nastao prema romanu Emila Zole. Uz Olsenovu u filmu je igrala i Džesika Lang. Jedan od uslova produkcije bio je da se o njihovom boravku u Srbiji ne govori mnogo i da se ne diže medijska prašina. I to je ispoštovano do poslednje stavke.

Pročitajte još HIT! EVO kako je izgledala SVADBA Tome Zdravkovića U ČIKAGU! (FOTO, VIDEO)

– Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer oni tek oko 13 godina imaju svoju zemlju. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju- izjavila je glumica u tok šouu, a ono što je dodatno zasmetalo javnosti je i smeh voditeljki dok glumica iznosi ovakve izjave.

Činjenica je da, malo manje popularna, sestra Olsen nije baš mnogo čitala ili se raspitivala o istoriji zemlje u kojoj je provela 16 nedelja na snimanju.

Pročitajte još OTKRIVAMO Posle serije PORODICA, stiže i SABLJA – politička DRAMA o ubistvu ZORANA ĐINĐIĆA!

Elizabet Olson sporni intervju u emisiji “Today Show” dala je pre nekih sedam godina. I to baš u vreme kada se rastala sa tadašnjim verenikom, kolegom glumcem Robertom Bojdom Holbrukom (“Narkos”, “Mleko”).

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: EVO kako Katarina Radivojević i Dragan Bjelogrlić izgledaju u seriji NEČISTA KRV! Pogledajte VIDEO!

Lizin bivši dečko/verenik ubrzo je posle rastanka završio u zagrljaju glumice Tatiane Pajković. Tatjana Pajković je naše gore list. Otac joj je Dragomir Pajković crnogorski glumac, a kako su u martu 2014. godine Bojd i Tatjana objavili veridbu možda je to isprovociralo Olsenovu da o našoj zemlji priča loše. Ipak, to ne umanje njeno neznanje i uvredljive komentare. To što je uradila je ružno. I tačka.

Pročitajte još SPEKTAKL! Katarina Radivojević POTPUNO GOLA u seriji NEČISTA KRV! Ovo NE SMETE PROPUSTITI! (VIDEO) 18+

Još jedna veoma važna stvar je da je njena junakinja iz filma Vandavižn koji je nedavno snimila – upravo iz Srbije.

Ali, i ono što smo uradili mi može da bude predmet diskusije.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Continue Reading
Advertisement