Connect with us

Top Story

EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: EVO kako Katarina Radivojević i Dragan Bjelogrlić izgledaju u seriji NEČISTA KRV! Pogledajte VIDEO!

Published

on

Nečista krv, Katarina Radivojević, Dragan Bjelogrlić

Nakon 84 snimajuća dana, krajem prošle godine, uspešno je okončano snimanje do sada najvećeg projekta produkcije This and That, serije “Nečista krv”, bazirane na delima Bore Stankovića. Serija od 10 epizoda rađena po scenariju Vojislava Nanovića i režiji Milutina Petrovića i Gorana Stankovića na male ekrane stiže ove jeseni, dok ćemo film videti nešto ranije.

Pročitajte još Nela Mihailović OTKRIVA sve o seriji KALKANSKI KRUGOVI i koju to veliku TAJNU krije njena DANICA!

Za potrebe snimanja izgrađena je scenografija u okolini Beograda, koju čine autentični objekti iz druge polovine 19.veka.

Pored pomenutog filmskog sela gde se snimanje većinski odvijalo, produkcija se selila i na razne druge lokacije: Rajačke pivnice kod Negotina, manastir Poganovo kod Dimitrovgrada, konak Knjeginje Ljubice, Kalemegdanska tvrđava…

Pročitajte još Igra sudbine 262. epizoda – ŠOK! Vukašin će priznati Žaklini da joj je OTAC?

Paralelno sa snimanjem odvijala se i montaža. Razvoj serije je pomogao MEDIA program Kreativne Evrope, dok je produkciju filma podržao Filmski centar Srbije. Emiter tv serije je RTS.

Video This and That Produkcija

Nečista krv je desetodelna istorijska drama koja se odigrava u 19.veku u Otomanskom carstvu. Pokušavajući da sačuva nezavisnost svog naroda, Trifun, predvodnik hrišćanske manjine, pokreće lanac događaja koji izaziva strašne posledice po članove njegove porodice.

Pročitajte još ŠOK! Hrvati OTKRILI šta misle o seriji PORODICA! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Lik Hadži-Trifuna tumači Dragan Bjelogrlić, dok su uloge njegovih sinova Mite i Jovče pripale mladim glumcima u usponu Marku Grabežu i Nedimu Neziroviću. Nela Mihailović glumi Katu, a Teodora Dragićević je Stojna.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI su PISANI za ovog GLUMCA! Pogodite o KOME je reč! (VIDEO)

U seriji će, kako saznajemo, glumiti i Katarina Radivojević koja će dočarati lik Cone, a evo i kako ona i Dragan Bjelogrlić izgledaju u seriji.  

Pročitajte još Dragan Bjelogrlić OTKRIVA – Evo KADA počinje snimanje serije SENKE NAD BALKANOM 3! Ali to nije SVE!

Foto This and That produkcija

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement