Connect with us

Top Story

HIT! EVO kako je izgledala SVADBA Tome Zdravkovića U ČIKAGU! (FOTO, VIDEO)

Published

on

Toma serija

Glumac Milan Marić, koga smo do nedavno gledali kao Čedu Jovanovića u seriji “Porodica” na Superstar TV i RTS, trenutno u Čikagu snima finalne scene za film “Toma” u režiji Zorana Lisinca. Marić, kao što je poznato u filmu, a kasnije i seriji tumači lik legendarnog pevača i kompozitora Tome Zdravkovića.

Pročitajte još OTKRIVAMO Posle serije PORODICA, stiže i SABLJA – politička DRAMA o ubistvu ZORANA ĐINĐIĆA!

Čikago će “glumiti” Kanadu, gde se Toma Zdravković preselio nakon što je pao u zavisnost od alkohola i boemskog života, a lekari mu saopštili da boluje od raka. Lebdeći između života i smrti upoznao je Gordanu u jednom lokalu u Torontu, a tamo su pred matičarem 1976. izgovorili i sudbonosno “da”.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: EVO kako Katarina Radivojević i Dragan Bjelogrlić izgledaju u seriji NEČISTA KRV! Pogledajte VIDEO!

Marićeva partnerka u toj roli biće glumica Sanja Marković, koja će nam dočarati lik pevačeve četvrte supruge Gordane.

Godinu dana nakon odlaska u Kanadu Toma je sa Gordanom dobio sina Aleksandra, a 1978. su se vratili u Jugoslaviju. Toma je objavio hit “Umoran sam od života” i odmah ponovo postao najprodavaniji pevač, a posle 26 godina pevanja, 1982. je održao prvi koncert u beogradskom “Domu sindikata”.

Pročitajte još SPEKTAKL! Katarina Radivojević POTPUNO GOLA u seriji NEČISTA KRV! Ovo NE SMETE PROPUSTITI! (VIDEO) 18+

Uporedo sa filmom snima se i serija o Tomi Zdravkoviću, a kako kažu organizatori, ni u jednom delu se neće koristiti originalni snimci sa nastupa i koncerata, već će sve scene biti snimljene.

https://www.facebook.com/antonije.kovacevic/videos/10226306174419421

Foto Printskrin

Video Antonije Kovačević

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Advertisement