Connect with us

Featured

SPEKTAKL! Katarina Radivojević POTPUNO GOLA u seriji NEČISTA KRV! Ovo NE SMETE PROPUSTITI! (VIDEO) 18+

Published

on

Nečista krv, Katarina Radivojević, Dragan Bjelogrlić

Glumica Katarina Radivojević još od filma „Zona Zamfirova“ davne 2002. godine važi za jednu od najpoželjnijih i najtraženijih domaćih glumica. Iako smo je u međuvremenu gledali u manjim ulogama u serijama Urgentni centar i Ubice mog oca, Katarina se ove godine na naše male ekrane vraća u velikom stilu.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI su PISANI za ovog GLUMCA! Pogodite o KOME je reč! (VIDEO)

Prvo rolom u simpatičnoj romantičnoj krimi drami „Ljubav ispod zlatnog bora“, a sada i u epskom filmu i seriji „Nečista krv“ u kojoj će se vratiti srpskom jugu i dočarati nam ulogu Cone.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO – Na kanal SUPERSTAR stiže nova domaća serija JEDINI IZLAZ! A evo i KADA!

Prema planovima produkcije This and that, čiji će ovo biti i najveći projekat, film „Hadžijino zvono“, na osnovu kog će u 10 epizoda biti adaptirana i serija „Nečista krv“, gledaćemo u prvoj polovini 2021. dok je premijera serije zakazana za drugi deo godine.

PROČITAJTE JOŠ: Đorđe Milosavljević o seriji “Kalkanski krugovi”: GUBIN DOL postoji. Evo gde se NALAZI!

Da će „Nečista krv“ biti zaista nečista obećava već i prvi tizer serije u kom su nam pažnju, pored Dragana Bjelogrlića,  privukle vrele scene sa Katarinom Radivojević u kojima je naša poznata glumica – potpuno gola. Na osnovu onoga što se može videti, Zone, odnosno sada Cone i dalje izgleda svetski, što će za muški deo publike biti dovoljno dobar razlog da ne propusti nijednu epizodu serije „Nečista krv“.

PROČITAJTE JOŠ: UBICE MOG OCA – MARKO VASILJEVIĆ za FILM i TV otkriva SVE o PETOJ SEZONI! A evo šta je rekao o NASTAVKU serije TAJNE VINOVE LOZE!

Pogledajte vrele scene iz serije NEČISTA KRV.

Video This and That Produkcija

Pročitajte još Nela Mihailović OTKRIVA sve o seriji KALKANSKI KRUGOVI i koju to veliku TAJNU krije njena DANICA!

Nečista krv je desetodelna istorijska drama koja se odigrava u 19.veku u Otomanskom carstvu. Pokušavajući da sačuva nezavisnost svog naroda, Trifun, predvodnik hrišćanske manjine, pokreće lanac događaja koji izaziva strašne posledice po članove njegove porodice.

Foto Printskrin

Video This and That produkcija

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement