Connect with us

TV

Rudolf van Vin na 24 Kitchen donosi novu emisiju MALI PEKARI i poručuje – Uz KAJMAK i AJVAR svako jelo je SAVRŠENO!

Published

on

Uz „Rudolfovu pekaru“, holandskog majstora gurmanluka i TV voditelja Rudolfa van Vina, koja je na domaće male ekrane „doplovila“ zahvaljujući kanalu 24 Kitchen, svet slatkiša postao je univerzum za sebe.

Pročitajte još OKRUŽEN MRTVIMA – Poslednja sezona čuvene zombi sage stiže na KANAL FOX! A evo i KADA!

Poslastice pristigle iz njegove kuhinje, a do tada viđene samo u bajkama, preko noći su postale inspiracija za naše domaćice i sladokusce. Priliku da svog poslastičarskog boga i lično upoznaju imali su 2014. godine, nažalost, nesrećnim slučajem, jer je Rudolf posetio Srbiju kako bi kuvao za stotine ljudi koji su ostali bez doma tokom tragičnih poplava. Tada je, kako i sam priznaje, deo srca ostavio u Srbiji, ali je kući poneo za njega nešto mnogo dragocenije – naš ajvar i kajmak.

Pročitajte još OTKRIVENO koliko ZARAĐUJE žiri šoua ZVEZDE GRANDA! Od OVIH cifara ZAVRTEĆE vam se u GLAVI! EVO ko je NAJSKUPLJI!

– Možete poslužiti šta hoćete na tanjiru. Uz ajvar i kajmak kao prilog, svako jelo postaje gastronomska rapsodija – na početku razgovora, za „Novosti“, otkriva poznati holandski kuvar, koga od 6. aprila, utorkom od 13.00, pratimo u novom serijalu „Rudolfova pekara: Mali pekari“.

Da li se ljubav prema hrani uči od malih nogu?

– Ove godine, kapu šefa kuhinje poneće naši mali kuvari. U emisiji ćemo se upoznati sa dvadesetoro dece, uzrasta od sedam do 17 godina, koji će pokušati da me iznenade svojim đakonijama. Zauzvrat, ja ću im pomoći da omiljene poslastice pretvore u prave zalogaje sreće. Ova serija biće više nalik igranju u kuhinji. Nisam imao nameru da se prema njima postavim strogo. Deca treba da budu deca i da se igraju bez prestanka. Upravo ta razigranost i osmeh na licu čine vrhunske kuvare. To je najvažnija lekcija ovog šoua.

Pročitajte još Burak Ozčivit, slavni BALI BEG, optužen za ZLOSTAVLJANJE! Turska u ŠOKU! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Serijalu će se, kako smo saznali pridružiti i vaš sin?

– Tako je. Ralfa ćemo videti u trećoj epizodi. Svako dete je dobilo zadatak da napravi omiljeni slatkiš, pa je i moj sin, kada je čuo da će biti u emisiji, odlučio da pravi omiljene „meda-kolače“. Druga deca su uglavnom pravila neku vrstu peciva, jer su to prilično lagani recepti sa kojima nema greške. Zato mi nije bilo svejedno kada je Ralf poželeo da pravi malo ozbiljniji kolač, da neko ne bi rekao da ga drugačije tretiram u odnosu na ostale učesnike. Međutim, on mi je objasnio da gledaocima želi na taj način da prenese deo naše porodične atmosfere i odlično se snašao. U toj epizodi sam mu poklonio veliku čokoladnu fontanu sa maršmelouom, što ga je oduševilo, budući da je veliki ljubitelj čokolade (smeh).

Pročitajte još Serija KALKANSKI KRUGOVI (SPOJLER) – Otkrivamo! Evo KO je BABA GUBA! Spremite se za VELIKI ŠOK!

RUDOLF VAN VIN otkrio je i ko je u njemu probudio ljubav prema poslasticama.

– Prve kulinarske korake načinio sam uz moju majku, koja nije mnogo volela da kuva, ali je bila dobra domaćica. Moj otac, mornar, tokom većeg dela godine nije bio kod kuće, ali je sa putovanja donosio neverovatne priče o gurmanlucima sa svih krajeva sveta. Tako sam se još kao mali upoznao sa svim specijalitetima, od Surinama i Havaja do Njujorka i Afrike. I često smo pravili ta jela.

Foto Promo

Advertisement