Radio Mileva 23. epizoda: U Milevinoj zgradi SNIMA SE dokumentarac! NEĆETE VEROVATI o čemu se radi! (VIDEO)

Radio-Mileva-23-epizoda

“Radio Mileva” (23. epizoda) je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. U petak, 9. aprila, na programu je 23. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Serija KALKANSKI KRUGOVI (SPOJLER) – Otkrivamo! Evo KO je BABA GUBA! Spremite se za VELIKI ŠOK!

Sonja uči istoriju, ali joj to nikako ne ide. Njena baka, Mileva, pokušava da joj pomogne.

Sonja izbegava učenje i traži neko rešenje kako bi se što bolje snašla u školi. Od svog prijatelja, studenta režije, Koste, ona traži pomoć.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Tomašević OTKRIVA – Evo zbog koga je JOVANKA BROZ postala TITOVA ŽENA!

Želi da joj on dostavi preko mobilnog telefona odgovore na pitanja dok je ona na času. Kosta, međutim, ima svoj eksperimentalni filmski projekat.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – IVANA ZEČEVIĆ za FILM I TV otkriva: Zbog OVE scene iz serije KALKANSKI KRUGOVI smo SVI PLAKALI! A ova me je SKAMENILA od STRAHA!

On snima stanare zgrade u kojoj živi. Ali, njega ne zanimaju komšije koje rado staju pred kameru i opširno govore. Kosta je u potrazi za prizorima ruiniranih delova zgrade, hodnika i stepeništa.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENO koliko ZARAĐUJE žiri šoua ZVEZDE GRANDA! Od OVIH cifara ZAVRTEĆE vam se u GLAVI! EVO ko je NAJSKUPLJI!

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ (23. epizoda) prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK