Connect with us

Top Story

Burak Ozčivit, slavni BALI BEG, optužen za ZLOSTAVLJANJE! Turska u ŠOKU! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Published

on

Burak Ozčivit, zvezda turskih serija, optužen je nedavno za zlostavljanje svojih kolega. Kako šarmatni glumac važi za galantnog muškarca, zlostavljanje je navodno iznenadilo tursku javnost.

PROČITAJTE JOŠ: Serija KALKANSKI KRUGOVI (SPOJLER) – Otkrivamo! Evo KO je BABA GUBA! Spremite se za VELIKI ŠOK!

Crnokosi Burak Ozčivit zaludeo je domaću publiku kao Bali Beg u seriji “Sulejman Veličanstveni”, stekavši armiju obožavateljki na Balkanu. Posle toga, mnogobrojni fanovi sa ovih prostora s velikom pažnjom pratili su svaki potez turskog zavodnika. Nisu ni slutili šta se zapravo dešava iza glamoroznih svetala reflektora i objektiva kamera.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 265. epizoda – ŠOK! VID nasrće na ŽAKLINU! KO će je SPASTI?

Glumac koji je sa Burakom sarađivao na njegovom poslednjem projektu “Kurulus: Osman” optužio je kolegu za zlostavljanje. Ali i za zloupotrebu slave i imena koje je izgradio u industriji filma.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Tomašević OTKRIVA – Evo zbog koga je JOVANKA BROZ postala TITOVA ŽENA!

– Kada znate da ćete snimati sa Burakom, odlazak na set je toliko mučan. Povraća mi se od same pomisli. Sve kolege psihički zlostavlja – viče, govori da su nesposobni, da nisu dostojni glumačkog sveta i uz sve to sebe uzdiže – ispričao je glumac, koji je izrazio želju da ostane anoniman.

PROČITAJTE JOŠ: Kalkanski krugovi 10. epizoda: FINALE! Dejan oči u oči sa BABA GUBOM! Miona na korak od SMRTI! (VIDEO)

Zvanične reakcije na optužbe još uvek nije bilo. Međutim, obzirom na imidž koji Burak uživa, nema sumnje da će se u najkraćem roku oglasiti i otkriti svoju stranu priče o događaju koji je iznenadio javnost.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – IVANA ZEČEVIĆ za FILM I TV otkriva: Zbog OVE scene iz serije KALKANSKI KRUGOVI smo SVI PLAKALI! A ova me je SKAMENILA od STRAHA!

Burak Ozčivit je pre pet godina boravio u Srbiji, a tom prilikom posetio je Novi Pazar i Beograd. Tokom obilaska srpske prestonice obožavateljke su ga pratile u stopu. Vlada je histerija kao da je u Beograd došao lično Džordž Kluni u danima svoje najveće slave.

Foto Promo / Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Gloria

Advertisement