Connect with us

Top Story

OTKRIVENO koliko ZARAĐUJE žiri šoua ZVEZDE GRANDA! Od OVIH cifara ZAVRTEĆE vam se u GLAVI! EVO ko je NAJSKUPLJI!

Published

on

“Zvezde Granda”, popularno muzičko takmičenje, često je menjalo članove žirija, a isto tako često se spekulisalo kolike su njihove zarade. Kroz sezone su se cifre menjale, a kako se saznaje, trenutni sedmočlani sastav ima najveće honorare.

PROČITAJTE JOŠ: Burak Ozčivit, slavni BALI BEG, optužen za ZLOSTAVLJANJE! Turska u ŠOKU! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

“Grand produkcija” je do pre nekoliko godina članovima žirija pokrivala troškove snimanja, a onda su odredili honorare za svakog pojedinca. Tu se ne ubrajaju Aleksandar Milić Mili kao direktor produkcije i Snežana Đurišić, koja je zaposlena kao muzički urednik. Ipak, aktuelne honorare “propisao” je Saša Popović dok je bio na čelu “Granda”.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – IVANA ZEČEVIĆ za FILM I TV otkriva: Zbog OVE scene iz serije KALKANSKI KRUGOVI smo SVI PLAKALI! A ova me je SKAMENILA od STRAHA!

Iako se honorari žirija šoua „Zvezde Granda“ drže u strogoj tajnosti, izvor jednog medija tvrdi da zna koliko oni iznose.

– Đorđe David prima oko 1.000 evra po emisiji, Bosanac uzima 1.500, a Ana Bekuta i Viki Miljković dogovorile su se sa produkcijom za blizu 2.000 evra. Marija Šerifović zarađuje 3.500, a Jelena Karleuša je na vrhu sa 5.000 – rekao je izvor, a na osnovu njegovih tvrdnji izvedena je računica.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Tomašević OTKRIVA – Evo zbog koga je JOVANKA BROZ postala TITOVA ŽENA!

U sezoni ima 40 emisija, pa Karleuša samo od ove emisije godišnje zaradi oko 200.000 evra! Sledi Marija Šerifović sa 140.000, zatim Bekuta i Viki (80.000), Bosanac sa 60.000 i Đorđe David sa 40.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ: Serija KALKANSKI KRUGOVI (SPOJLER) – Otkrivamo! Evo KO je BABA GUBA! Spremite se za VELIKI ŠOK!

Međutim, “Grand produkcija” nije potvrda ove navode. Ipak, primetno je da Karleuša više ne govori da radi za kikiriki, što je bio slučaj u prve dve sezone.

Foto Print screen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Republika

Advertisement