Connect with us

FILM

HIT! LUK SKAJVOKER stigao u SRBIJU. OTKRIVAMO i zašto će biti naš GOST

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Beograd je, pod velom tajnosti, ugostio velikog holivudskog glumca Marka Hamila. Već par dana on je gost srpske prestonice. Nemojte da se iznenaditi ako vam se učini da je Luk Skajvoker prošao pored vas. Ne, ne pričinjava vam se! Luk Skajvoker je tu, ali ne zbog „Ratova zvezda“ već zbog novog filma koji će celo leto snimati u Srbiji.

U seriji KALKANSKI KRUGOVI glumio je mafijaša i ubicu, a evo KOGA će JAKOV JEVTOVIĆ igrati u seriji PEVAČICA!

Mark Hamil je glavni protagonista holivudskog filma „The Maschine“ (Mašina), a glavna lokacija snimanja je Beograd. Idejni tvorac filma je komičar Bert Krajšer koji temu za komediju crpi iz sopstvenog iskustva. Beograd i Srbija „glumiće“ Rusiju u kojoj je Bart svojevremeno studirao. Život je namestio da se Bart, kao student, nađe u vozu u kojem se događala pljačka. A on sam postane i talac i pomagač istovremeno. Hamil će igrati lik Bartovog oca, a priča u filmu The Maschine smeštena je dve decenije kasnije. U sadašnjosti će se putevi ruskih mafijaša i ova dva amerikanca ponovo ukrstiti.

Krajšer je ovu dogodovštinu često pričao na svojim stend ap nastupima. Priča je nadograđena i pretočena u scenario, prema kojem produkcijske kuće Legendary film i Balkanic Media snimaju film.

Saradnja sa Balkanic Media i čuvenim producentom Džonatanom Inglišem dovela je toga da se film snima na našim ulicama. A upravo je otvoren i kasting za preostale glumce ove komedije. Snimanje bi trebalo da počne 5. maja. Mark Hamil i Bart Krajšer već su privatnim avionom sleteli na aerodrom Nikola Tesla. Pripreme za snimanje su počele.

TOP 5 razloga zbog kojih BER GRILS OBOŽAVA SRBIJU! Novak Đoković je samo JEDAN OD NJIH!

Šuška se da će film biti neobični miks komedije „Mamurluk“ sa  Bredlijem Kuperom i „Ponoćnog trkača“ Roberta De Nira. Ali kako i sam Mark Hamil kaže o filmu ne sme mnogo da otkriva jer je potpisan ugovor o tajnosti. Reditelj filma je Piter Atensio, koji nam se predstavio kroz seriju „Poslednji čovek na planeti“ i rimejku „Zone sumraka“.

I dok se o ovom novom projektu ne sazna nešto više, možemo da uživamo u činjenici da se glavom i bradom po našim ulicama šeta ni manje ni više nego Luk Skajvoker lično. Nema veze što je koju deceniju stariji, važno je da je ovde u Beogradu.

Foto PROMO

Continue Reading
Advertisement