Connect with us

Top Story

TOP 5 razloga zbog kojih BER GRILS OBOŽAVA SRBIJU! Novak Đoković je samo JEDAN OD NJIH!

Published

on

U-divljini-sa-Berom-Grilsom

Postoji ona stara fora da Ber Grils, poznati svetski avanturista i ekspert za preživljavanje u negostoljubivoj prirodi, u Srbiji ne bi mogao da snimi nijednu epizodu svog serijala „U divljini sa Berom Grilsom“. Kako kaže domaća publika, srpski domaćini bi se utrkivali da nahrane i napoje TV zvezdu. Teško bi se Grils odbranio od naših brižnih bakica, te mu pečenice, gibanica, ćevapa i pogača ne bi zafalilo ni na Midžoru. Drugi, pak, smatraju da bi najveći izazov za preživljavanje u Srbiji imao ako bi morao da se izbori za mesto u gradskom autobusu, i to u vreme špica.

Pročitajte još Ivana Zečević i Nina Nešković OTKRIVAJU sve tajne serije KALKANSKI KRUGOVI! Zbog OVOG su PLAKALE!

Kako god, zvezda popularnog šoua čija šesta sezona na kanal National Geographic stiže 18. aprila od 22.00 (nedeljom) ne krije da jedva čeka da dođe u Srbiju, uprkos svim izazovima koji ga mogu zateći u našoj zemlji i navodi TOP 5 stvari koje u Srbiji OBOŽAVA!

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Lidija Vukićević za FILM I TV otkriva: Zbog KOGA sam ispravila kosu i hoću li VRATITI LOKNE?

1.  Priroda

Smatram da je Srbija neotkriveni biser. Vaša zemlja ima verovatno najspektakularniju neotkrivenu divljinu na svetu. Prelepe planine, reke, jezera. Za mene je ona izazov na koji se već dugo spremam. I koji priželjkujem. Još prošle godine sam dao obećanje da će jedna od epizoda biti snimljena u Srbiji, ali odluka o tome nije samo na meni. Voleo bih da National Geographic uvrsti Srbiju na spisak lokacija za moju emisiju.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Hoće li LUKA i UNA ostati ZAJEDNO? Sledi NEPRIJATNO iznenađenje…

2. Izazov po njegovoj meri

O srpskoj divljoj prirodi se malo zna. Međutim, bavio sam se istraživanjem, i već sam našao neka zanimljiva mesta koja bih voleo da posetim. Video sam da imate jako zanimljive nacionalne parkove i neke klisure koje su izazov baš po mojoj meri. Smatram da ceo Balkan ima prelepu prirodu. Hrvatska, Slovenija, Bugarska… sve su to prelepe zemlje, koje bi se uz Srbiju uskoro mogle naći na mojoj mapi izazova.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo KOLIKO koštaju SRPSKE SERIJE! Ovo su NAJSKUPLJE, a ovo NAJJEFTINIJE!

3. Gostoljubivost

Ono što me oduševljava kod srpskog naroda jeste ta srčana gostoljubivost. Vaši ljudi su jako topli i svakoga dočekuju raširenih ruku i otvorenog srca. To je ono što me privlači i što se retko sreće. Srpska gostoljubivost je naširoko poznata.

Pročitajte još HIT! Slaven Došlo ponovo OBUKAO UNIFORMU! I ODLIČNO mu STOJI! Otkrijte i u KOJOJ SERIJI!

4. Ponos i patriotizam

Ceo region Balkana čine narodi koji su jako ponosni i imaju veoma razvijen osećaj patriotizma i ljubavi prema svojim domovinama. Divno je biti okružen ljudima čiji narodi imaju tako dugu i bogatu istoriju. Uz prirodne lepote, najveće bogatstvo Srbije su njena istorija i tradicija.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Hoće li TAJKUN dobiti DRUGU SEZONU i da li će se DRAGAN BJELOGRLIĆ pojaviti u nastavku?

5. Novak Đoković

Novak Đoković prema mom mišljenju jedan je od najboljih tenisera i sportista svih vremena. Voleo bih da dođem u Novakovu Srbiju i da tu sa njim snimim jednu epizodu serijala „U divljini sa Berom Grilsom“. Osim njegovog urođenog instinkta za borbu i pobedu, kod Novaka cenim i njegovu veliku mentalnu snagu i duhovnu mudrost.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo KADA ćemo gledati seriju NEČISTA KRV i film HADŽIJINO ZVONO!

U DIVLJINI SA BEROM GRILSOM – ŠESTA SEZONA

U sedam novim jednočasovnih epizoda serijala “U divljini sa Berom Grilsom”, koje će se na kanalu National Geographic prikazivati nedeljom od 22.00, neustrašivom Beru društvo će, između ostalih, praviti zvezda filma “Mačete” Deni Traho, zatim junak akcionih blokbastera “Dedpul” i “Plaćenici” Teri Kruz, kao i glumac Entoni Maki – Falkon iz Marvelovog filma “Kapetan Amerika”.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI Otkrivamo SVE o strašnoj BOLESTI od koje boluje MAČJI SMEH! Šta je FENILKETONURIJA?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement