Connect with us

Top Story

U seriji KALKANSKI KRUGOVI glumio je mafijaša i ubicu, a evo KOGA će JAKOV JEVTOVIĆ igrati u seriji PEVAČICA!

Published

on

Glumca Jakova Jevtovića, koji je u seriji Kalkanski krugovi tumačio lik mafijaša Vuka, ljubitelji TV serije već dobro poznaju. Mahom, po rolama negativaca, koje mu, kako on to otkriva u intervjuu za Kurir što se njega tiče, već klasika. Lik koji ga je najviše oduševio u seriji koja je raspametila Srbiju prethodnih nedelja jeste Velibor kog je tumačio Žarko Laušević.

Pročitajte još TOP 5 razloga zbog kojih BER GRILS OBOŽAVA SRBIJU! Novak Đoković je samo JEDAN OD NJIH!

– Lik koji igra Žarko Laušević je tačno pogođen lik. To je ono što Đorđe ume da radi i, naravno, Žarko, koji je sjajan glumac. Taj profil starca koji ima tu mudrost, ima tu jurodivost malo pomerenu, a u stvari je visokointelektualan – to je nešto što je mene podsetilo na Gagu Jovanovića, kada je igrao u seriji „Moj rođak sa sela„. Koliko sam čuo, mislim da je cela serija primljena kao jako dobar projekat. Spoj misterije, tamne strane i etno-momenta je nešto čime Đorđe Milosavljević jako dobro vlada – poručio je mladi glumac za kog se inače malo zna da je brat Ivana Jevtovića, zvezde hit serije Urgentni centar.

Pročitajte još Ivana Zečević i Nina Nešković OTKRIVAJU sve tajne serije KALKANSKI KRUGOVI! Zbog OVOG su PLAKALE!

Jakova ćemo gledati i u seriji “Pevačica”, a kako poručuje, tamo glumi nešto potpuno novo i drugačije – šminkera.

– Milica Pavlović mi je tamo partner. Reč je o maloj, ali meni zabavnoj ulozi – istakao je Jevtović

Pored glume, on ima i svoj privatni biznis.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Lidija Vukićević za FILM I TV otkriva: Zbog KOGA sam ispravila kosu i hoću li VRATITI LOKNE?

– Imam svoj restorančić „The Klemenca“ već šest godina. Naziv restorana ima veze s filmom „Kum“, Klemenca je lik iz prvog dela. Tako je nastao restoran, kao inspiracija – mali jedan štek koji je zavučen, gde dolazi ekipa koja hoće da se izdvoji, odmori. To je kuvanje za ekipu, drugare. Vlasnik sam i glavni kuvar, a često i jedini radnik. Nekad imam momka koji pomaže. U pitanju je italo-američka hrana – dugo pečena mesa, sendviči, a naučio sam da mesim i testo. Meni je to mnogo interesantno, jer mi daje drugu vizuru životnu – gde, kada ne snimam, onda ne čekam sledeći projekat, već radim to što volim. S druge strane, isto je finansijski jako potentno. Meni ta ulična priča, u pozitivnom smislu, jer je restoran ulica, daje veliki izvor informacija i inspiraciju za likove koje ću tumačiti – zaključuje Jevtović.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Hoće li LUKA i UNA ostati ZAJEDNO? Sledi NEPRIJATNO iznenađenje…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Kurir

Advertisement