Connect with us

Top Story

Igra sudbine 271. epizoda – ŠOK! Sofija Žaklini otkriva KO JOJ JE OTAC! Ali to nije ONO NAJGORE! Evo ŠTA će tražiti OD NORE!

Published

on

Igra sudbine 271. epizoda

Igra sudbine 271. epizoda, koja se prikazuje u sredu, 21. aprila, na TV Prva od 21.00 ponovo dovodi radnju do usijanja. Sofija kreće u akciju! Ustremiće se na dve nejnaivnije devojke – Noru i Žaklinu. A evo i kako.

Pročitajte još TUGA! BEBA Stevana Pialea dobila KORONU! Srećom – SADA JE DOBRO! A evo KAKO SE ZARAZILA!

Opaki umovi su se ujedinili… Sofija direktno traži od Nore da smesti Aleksi. Hoće li Nora pristati na ovu ucenu ili će ipak prozreti Sofijin lukavi plan? Otkrićemo – uskoro!

Zbog odnosa između Une i Luke, Žaklina je veoma nesrećna. Međutim, to nije najveća muka koja će sirotu Žaklinu zadesiti u narednoj epizodi. Spremite se za nešto mnogo gore.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI Reditelj Milan Karadžić otkriva – Hoće li biti DRUGE SEZONE? I ZAŠTO je odabrao baš ŽARKA LAUŠEVIĆA za ulogu VELIBORA?

Zvonimir upozorava Matiju da je na Brunerovoj listi za „odstrel“. Vid provocira Luku da uradi DNK test kako bi se proverilo da li je on uopšte Boškov sin.

Po završetku sastanka sa Vukašinom i Aleksom, Sofija namerno ispušta papire kako bi pod stolom ostavila svoj mobilni telefon podešen na audio snimanje. Informaciju koju saznaje, momentalno će podeliti sa Žaklinom – Vukašin je tvoj otac!​

Pročitajte još Ammar Mešić PRIZNAJE – Prvi honorar od serije IGRA SUDBINE spasao mi je ŽIVOT! Da nije bilo njega UMRO BIH OD GLADI! A evo…

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (270. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pročitajte još HIT! Voja Brajović otkriva NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI! OVO niste znali o MOMČILU!

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement