Connect with us

Top Story

KALKANSKI KRUGOVI Reditelj Milan Karadžić otkriva – Hoće li biti DRUGE SEZONE? I ZAŠTO je odabrao baš ŽARKA LAUŠEVIĆA za ulogu VELIBORA?

Published

on

Serija Kalkanski krugovi posle pet nedelja emitovanja na RTS 1 i Superstar TV – nije razočarala. Utisci gledalaca ne jenjavaju, a sasvim smo sigurni da bi u ovom trenutku repriza bila podjednako gledana kao i premijera. Režiser serije Milan Karadžić ne krije oduševljenje uspehom koji su „Kalkanski krugovi“ postigli, i za Kurir otkriva pojedinosti o seriji koje mnogi nisu znali.

Pročitajte još HIT! Voja Brajović otkriva NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI! OVO niste znali o MOMČILU!

Za početak, kako je za rolu Velibora odabrao baš Žarka Lauševića.

PROČITAJTE JOŠ: 5 VELIKIH TAJNI koje će nam otkriti nove epizode serije IGRA SUDBINE – Kako je UMRO BOŠKO? Čija deca su Nora i VID? Šta krije SOFIJA…

– Sa Žarkom sam odrastao. Mi smo kao vrlo mladi i počeli karijere zajedno u amaterskom pozorištu u Podgorici. Laušević je napravio veliku karijeru pre nemilih događaja, a drago mi je što je počeo da se vraća svom poslu. Setili smo se odmah njega kad smo videli lik Velibora. On je neki starac kao Merlin čarobnjak, leči životinje i biljke… On ima svoju tajnu i u tom zabranu je čuvao svog sina. Bio je on najbolji izbor za tu ulogu. Čekao sam nekoliko dana da pročita scenario. Žare je bio tada u Njujorku, ali nije mu dugo trebalo da odluči. Nazvao me je i rekao: „Milane, ovo želim da igram.“ – otkriva reditelj, dodajući da ni druge uloge nisu predugo tražile glumce koji će ih doneti na pravi način. Pogotovo kada je reč o Mioni Matić koju je sjajno dočarala Ivana Zečević.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Čime se u stvari bavi KAN HOLDING? Pitanje na koje čak ni ADA KANAČKI ne zna ODGOVOR!

– Bila je nekoliko mladih glumica u igri za Mionu. Ivanu Zečević sam video u seriji „Grupa“. Ona ima filmično lice i izgleda mlađe. Želeo sam da izgleda kao da je tek punoletna. Ivana je starija, a izgleda kao da ima 16, 17 godina. Davala je Mioni tu dečju nežnost, a i hrabrost i oštrinu – smatra Karadžić, priznavši da u početku uopšte nije znao da su Ivana i Pavle Mensur i privatno u vezi.

PROČITAJTE JOŠ: Bojana Stojković o POLJUPCU Saše i Mione! EVO šta OČEKUJE njenu junakinju u DRUGOJ SEZONI serije KALKANSKI KRUGOVI!

– I Pavla sam gledao u „Grupi“. Nisam ni znao da su u vezi. Međutim, posle kastinga su mi to otkrili. Znao sam da će onda biti i na setu hemije. I Pavle i Ivana su bili odlični. U ljubavnim scenama su nas sve naježili i rasplakali u poslednjoj epizodi. Puno tu ima prave emocije, zbog toga se, valjda, i mi vežemo za neke seriju. Mene kao reditelja je to kupilo i to sam forsirao kod njih dvoje – poručuje reditelj. A hoće li biti druge sezone?

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! FARMA ide na DOBOŠ! Imanje u Lisovićima u RUŠEVINAMA! Sektaši drže RITUALE, a EVO za KOLIKO se PRODAJE! Zavrteće vam se U GLAVI od CIFRE!

– Slavili smo u nedelju veče završetak emitovanja na RTS i Superstar TV. Pitanje o nastavku nije za mene, već za producente. Mi smo spremni. Ostajemo u selu i šumi. Đorđe će to da obogati. Neka se slegnu utisci, pa ćemo pričati o drugoj sezoni – smatra on.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement