Connect with us

Top Story

HIT! Voja Brajović otkriva NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI! OVO niste znali o MOMČILU!

Published

on

Kalkanski krugovi ostavili su publiku širom zemlje sa pozitivnim utiscima posle velikog finala ovog vikenda. Ali is a brojnim pitanjima. Druga sezona jedina je koja im može dati odgovore. A dok mi iščekujemo novi ciklus, govorkanja o najsnažnijim utiscima ne prestaju.

Pročitajte još Marija i Marko Milošević ODUSTALI od TUŽBE za seriju PORODICA! A evo i ZAŠTO!

Kula i bunar najveća su misterija serije “Kalkanski krugovi” koja ostaje da visi posle prvog ciklusa. Momčilo, Dejanov otac preko Zdravke je poručio Veliboru da on to gradi za svog sina. Voja Brajović dočarao je ovu veoma zanimljivu rolu, a u intervjuu za Kurir otkrio je nešto što o Momčilu nismo znali.

Pročitajte još Igra sudbine 270. epizoda – ŠOK! Lila saznaje da je Vukašin Žaklini OTAC! Matiji život VISI O KONCU! A evo i ZAŠTO!

 – Igram duha prvi put na filmu. Zamolili su me da uskočim umesto kolege Mladena Nelevića. On nije mogao da dođe na snimanje. Morali su da snime te scene, a ja sam odlučio da pomognem Milanu i ekipi – objašnjava Brajović kako je postao duh u Kalkanskim krugovima, iako mu ta uloga prvobitno nije bila namenjena.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – 10 ZBUNJUJUĆIH ČINJENICA koje nam nisu jasne ni posle FINALA! Ko je Baba Guba? Kada će se pojaviti Vesna Trivalić? I…

Nakon pet nedelja emitovanja, poslednja epizoda TV serije „Kalkanski krugovi“ prikazana je u nedelju veče na RTS, a prošlog na Superstar TV. Snimljen po scenariju Đorđa Milosavljevića, a u režiji Milana Karadžića, ovaj serijal nastao u produkciji „Fajerflaja“ i Telekoma Srbije je u 10 epizoda publici verno dočarao dinamičnu, uzbudljivu i veoma mističnu priču o sukobu dve porodice u šumadijskom selu Dol.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Otkrivamo SVE o DRUGOJ SEZONI! Evo KAKO će izgledati PRVA EPIZODA novog CIKLUSA!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Kurir

Advertisement