Connect with us

Top Story

TUGA! BEBA Stevana Pialea dobila KORONU! Srećom – SADA JE DOBRO! A evo KAKO SE ZARAZILA!

Published

on

Korona virus nije zaobišao ni popularnog glumca Stevana Pialea. Njega od januara prošle godine gledamo kao Luku Ožegovića – Kanačkog u hit seriji “Igra sudbine”. Poteškoće koje je imao tokom borbe sa koronom prošle godine bile su blage. Ipak, zbog jedne stvari Stevan je bio izuzetno zabrinut.

Pročitajte još Ammar Mešić PRIZNAJE – Prvi honorar od serije IGRA SUDBINE spasao mi je ŽIVOT! Da nije bilo njega UMRO BIH OD GLADI! A evo i ZAŠTO…

Gumac koga je publika zavovela kao Luku Kanačkog, najverovatnije se zarazio na setu serije. Na svu sreću imao je blage simptome, a koronu je dobila i njegova osmomesečna kćerkica Rosa.

https://www.instagram.com/p/CMkvS5TpUcX/

– Bilo je dosta napeto, zarazio sam se krajem jeseni, ali sam prošao sa kućnim lečenjem. Supruga Una i kćerkica Rosa su morale da se odvoje, a onda se ispostavilo da je i Rosa pozitivna. Iako smo nas dvoje mladi roditelji nismo bili previše uplašeni – kazao je.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – 10 ZBUNJUJUĆIH ČINJENICA koje nam nisu jasne ni posle FINALA! Ko je Baba Guba? Kada će se pojaviti Vesna Trivalić? I ko je Magdalena Svetlani?

Glumac i njegova supruga Una morali su da se razdvoje, on je bio u samoizolaciji, dok je supruga brinula o bebi, koja je imala samo povišenu temperaturu.

PROČITAJTE JOŠ: Đorđe Milosavljević RAZREŠIO MISTERIJU serije KALKANSKI KRUGOVI: Ko je BABA GUBA? Da li DEMON živi U ZABRANU?

– Doktori su nam savetovali da je ne spuštamo. I to je trajalo nekoliko dana. Međutim, bebe sve to mnogo lakše podnose. Bio je to najizazovniji period u našim životima, ali se sve ipak dobro završilo, bez posledica – otkriva on.

https://www.instagram.com/p/CNp-BfvpaOI/

Pročitajte još 5 VELIKIH TAJNI koje će nam otkriti nove epizode serije IGRA SUDBINE – Kako je UMRO BOŠKO? Čija deca su Nora i VID? Šta krije SOFIJA…

Foto Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Kurir

Advertisement