Connect with us

Naša Preporuka

Serija JUGOSLOVENKA – OTKRIVAMO: Hoće li biti NASTAVKA? Koliko epizoda je SNIMLJENO? I da li će se snimati NOVE?

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Lik Sofije Bauman u seriji „Crveni mesec“ glumici Ivani Dudić bila je prva glavna uloga. Zato i ne čudi kada kaže, za portal Film i TV, da Sofiju Bauman nikada neće zaboraviti.

Ivana Dudić oprobala se u mnogim likovima domaćih ostvarenja. Tako smo je gledali u „Urgentnom centru“, „Senkama nad Balkanom“, „Ubicama moga oca“, „Jugoslovenki“, Istini i lažima“, a sada i u „Igri sudbine“. Svaku od rola iznela je na najbolji mogući način, pa se publika sa njom saosećala, poštovala je ili im nije bila po volji. A to je kako kaže jedan od najvećih komplimenata koji glumac može da dobije.

Pročitajte još Igra sudbine 277. epizoda – KONAČNO! Doktorova žena OTKRIVA Aleksi STRAŠNU ISTINU o Boškovoj SMRTI! Vreme je za NOVU UCENU!

– Glumila sam  u različitim žanrovima i svaki je podjednako uzbudljiv. Imala sam priliku i sreću da se oprobam u mnogima. Da li se u njima snalazim, o tome sud daje publika – kaže Ivana Dudić u razgovoru za Film i TV.

– Ne mogu da izdvojim ni jedan lik posebno. Privuče me scenario i onda dam svoj maksimum na snimanju.

Pročitajte još Glumica IVANA DUDIĆ za FILM i TV OTKRIVA SVE o nastavku serije IGRA SUDBINE: Hoće li NORA ZALAD ostati DOBRA, ILI nas čeka VELIKI…

Do sada je uz žanrove imala priliku i da prođe mnoge epohe, pa se nekako samo nameće pitanje o kostimima koje je imala priliku da nosi na setu. Priznaje da je udobnije nositi kostime u kojima se oseća duh modernih vremena, ali i da oni iz epohe imaju neku posebnost.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije BESA: Ko su novi LIKOVI? Hoće li se Luka i Una POMIRITI? Šta čeka UROŠA u nastavku…

– Obožavam da igram epohu, ali ništa manje od savremenog doba – nastavlja Ivana. – Kod samih kostima mi je zanimljivo to što sam nosila one koji nisu baš uobičajeni. Recimo, nemam priliku da nosim policijsku uniformu svaki dan kao u „Ubicama“ ili lance i okove u „Senkama“ u mađioničarskoj sceni. Sve to daje posebnu draž dok snimamo.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Strahinja pobegao na Maldive, ali ne sa NADOM! Da li je ovo zvanično KRAJ?

Scena, gluma, publika, sve je to dugo već deo Ivaninog života, ali je malo poznato da je na scenu stupila baš sa magijom. Magija i mađioničarstvo su Ivanina prva ljubav, ali kaže da sada retko vadi zeca iz šešira.

– Gluma je sada moja pasija, a trikovi moja ljubav iz mladosti i nju nikako neću zaboraviti. Za spremanje mađioničarskog programa od nekih šest, sedam minuta potrebno je više od šest meseci pripreme. Naravno, ako želite da to izgleda odlično. Sam trik, pa scenografija, koreografija, rekvizite, ideja, muzika, iluzija. Sada za to nemam vremena, ali ako se ukaže prilika ko zna – priznaje Ivana.

Pročitajte još ŠOK! Vojin Ćetković hteo da menja SCENARIO – rekli mu NE! A evo i za KOJU SERIJU!

Ono što zanima gledaoce pored „Igre sudbine“ i Nore, je svakako i szdbina „Jugoslovenke“. A za ulogu Sofije Bauman, prvo u „Crvenom mesecu“ zatim i u „Jugoslvenki“ Ivana kaže:

Jugoslovenka-(2)

– Mi smo u „Jugoslovenki“ snimili sve ono što je bilo određeno, sve dobijene epizode. Zbog čega se stalo sa emitovanjem ne znam, nije moj deo posla. Meni je žao što je tako, jer ta serija je veoma lep i logičan nastavak „Crvenog meseca“. U „Jugoslovenki“ su se pojavili neki novi likovi, a glumci koji ih tumače imali su mogućnost da pokažu lepezu glumačkih alata. Što se tiče Sofije Bauman, ona mi je veoma draga. To je bila moj prva glavna uloga i uvek ću biti vezana za nju, jer mi je dala mogućnost da pokažem šta znam.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sandra Bugarski OTKRIVA JEDNU stvar o PANČETI koju NIKO NIJE ZNAO! A evo o ČEMU JE REČ!

Ivana Dudić za sada kaže da je u pregovorima za nove uloge, ali da više od toga ne može da otkriva. Pitali smo je i da li ima na vidiku i neka sinhronizacija, jer je u Diznijem ostvarenju „Koko“ odlično dočarala tetka Viktoriju.

–  Sinhronizacije zahtevaju izuzetnu vičnost pred mikrofonom, jer samo glasom morate dočarati celu ulogu. Nekako nisam postala sastavni deo te Diznijeve familije kod nas, jednostavno se nije dalo, ali bih volela. Sinhronizacija je posebno uzbudljiva, pa se nadam da će biti ponovo prilike za neku. Jer Diznijevi crtaći su sami po sebi mala remek dela – zaključuje naša sagovornica.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! NIŠTA od UDAJE! UNA ipak neće stati na ludi kamen! A evo i ZAŠTO!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement