Serija JUŽNI VETAR 2 donosi VELIKI PREOKRET! Baću čeka TEŽAK PERIOD! A evo i ZAŠTO!

Miodrag Radonjić Južni vetar 2 Ubrzanje

Piše Saša Oreščanin

Serija “Južni Vetar” osvojila je srca publike. Prikazivanje druge sezone bi trebalo da počne krajem godine, a glumac Miodrag Radonjić otkriva šta će se dešavati u novoj sezoni.

– Razvijaće se dalje. Mi smo izabrali taj način da, ako radimo nastavak, jedino rešenje je da se to razvija u pravcu da se ne ponavljaju stvari koje smo već imali – kaže glumac za Alo.

Pročitajte još HIT! Završeno snimanje pete sezone serije UBICE MOG OCA! Konačno ćemo SAZNATI – KO je UBIO Aleksandrovog OCA! Ali, to nije SVE!

Na pitanje šta će biti s likom Baće, odgovara:

– Moramo da vidimo posledice njegovog života. Da vidimo da li on ima posledice što se drogira i kakve su te posledice, da li ima posledice što je ubio neke ljude, da li ih nekad sanja ili ne i tako dalje.

Miodrag Radonjić je pažnju na sebe skrenuo upravo ovom ulogom, a o tome koliko mu je promenila život, kaže:

– Promenila je pre svega zbog toga što me publika najviše identifikuje s njim, i zapamtila me po toj ulozi. I pre toga sam ja bio prisutan medijski, međutim ta uloga je nekako vezala ljude za mene, i, s druge strane, mene za Baću.

Pročitajte još HIT! Nebojša Dugalić otkriva SVE o seriji JOVANKA BROZ I TAJNE SLUŽBE – Ovako sam DRUGI PUT postao TITO!

Osvrnuo se i na to kako ljudi reaguju kad ga sretnu.

– Kad me vide ovako, neko se iznenadi : “Što izgledaš tako, što se nisi obukao kao Baća? Bože, svašta!” –  rekao je glumac u šaljivom tonu.

Pročitajte još HIT! Serija BESA uskoro stiže na male ekrane! A evo i KADA i na KOM KANALU!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Alo