Connect with us

NE PROPUSTITE

Automobilski klasici – Mejkover starog automobila na VIASAT EXPLORE

Published

on

Tim vrhunskih mehaničara rekonstruiše klasične modele automobila u električne mašine iz snova za buduće generacije. Svaka epizoda se bavi transformacijom jednog modela. Videćemo „mejkover“ Poršea 911 ili VW kampera. „Automobilski klasici“ su dinamična, informativna i izuzetno uzbudljiva emisija koja restauraciju klasičnih automobila uvodi u 21. vek. Premijera prve sezone emisije „Automobilski klasici“ emitovaće se na kanalu Viasat Explore u petak, 14. maja, u 21.45.

IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO! Sledi veliki ŠOK! Strahinjina MAJKA izlazi iz LUDNICE! A evo i KOJA legendarna glumica će je GLUMITI!

Sa sedištem u srcu Velsa, „Electric Classic Cars“ su vodeći svetski stručnjaci u konvertovanju klasičnih modela u električne. To obuhvata i rekonstrukciju legendarnih klasika, kompletne restauracije i pravljenje automobila iz snova. Kao pioniri na ovom novom i uzbudljivom tržištu, oni kreiraju originalna dizajnerska rešenja za svakog klijenta. Cilj im je da ispune zahteve i unaprede vozila koristeći se inovativnim rešenjima 21. veka.

IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: KADA počinje snimanje POSLEDNJIH 100 EPIZODA, i ŠTA nas očekuje u DRUGOJ SEZONI!

U prvoj sezoni serije „Automobilski klasici“, osnivač kompanije „Electric Classic Cars“, Ričard Mogi Morgan će se sa svojim timom upustiti u preobražaj deset klasičnih automobila. Evo i nekoliko zanimljivih detalja.

Volkswagen karmann ghia je prelep automobil iz 60. godina prošlog veka. Ali, njegova brzina nikada nije išla u korak s njegovim izgledom. Mogiju i njegovom timu je stigla molba da od njega naprave električni automobil.

Petar Strugar DRUGI PUT postao TATA! A evo i KO je MAJKA njegove DECE!

U jednoj od epizoda videćemo i šta su napravili od Land Rover defendera. U pitanju je prvi automobil sa pogonom na sva četiri točka koji je pretvoren u električni automobil. Automobili sa pogonom na sva četiri točka su glomazni i masivni, sa složenim pogonskim sistemima. Možda je to upravo i razlog zbog koga se malo njih osmelilo da se upusti u ovakvu konverziju.

I ove dve najave samo su deo bogate ponude koju sprema Viasat Explore serijalom „Automobilski klasici“. Zato ne propustite petak 14. maj od 21.45 i pogledajte kako Mogi i ekipa prave magiju.

Foto PROMO

Advertisement