Connect with us

Top Story

Igra sudbine 285. epizoda – ŠOK! Sofija saznaje da je NORA prešla na ADINU STRANU! Evo ŠTA će joj URADITI zbog TOGA!

Published

on

Igra sudbine 285. epizoda, koja je na programu u petak 14. maja od 21.00 na TV Prva, doneće nova uzbuđenja! Boškovo telo je ekshumirano, ali pravi šok tek sledi. Vukašin će se naći u PROBLEMU. A evo i kako.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Počelo snimanje srpske DINASTIJE! A evo i KAKO Marija Karan izgleda kao srpska ALEKSIS! (FOTO)

Sofija će poludeti kada joj Nora saopšti da je pocepala papir sa Aleksinim blanko potpisom. Biće to šamarčina za ovekovečenu zlobnicu, a budući da znamo na šta je spremna, NOri se ne piše ništa dobro. Sada je zvanično na Adinoj strani!

Pročitajte još DIVNO! Nina Janković objavila PRVU FOTOGRAFIJU ĆERKICE! A evo i KOJIM REČIMA je OPISALA malu IVANKU!

Dok sedi na ručku sa Milom i Unom, Vukašin javlja Adi da je ekshumacija završena, ali nastavak njegove priče ostaviće je bez teksta. Sledi veoma nezgodan period za Adu Kanački.

Pročitajte još ŠOK! Otkrivena MRAČNA TAJNA serije UBICE MOG OCA! OVI zločini u HIT krimiću su PRAVI! U seriji LEGIJA, ČEDA JOVANOVIĆ… A to NIKO nije…

Donka upozorava Božidarku da obuzda sina! Ona neće trpeti njegov dalji bezobrazluk. Maksimu je život u opasnosti. Za to vreme ministarka naređuje Dijani da kako zna i ume zadrži Žaklinicu u Kan holdingu.

Pročitajte još HIT! Dragana Mićalović OTKRIVA KO je ČOVEK čije je REČI VODE KROZ ŽIVOT! Na OVO niko ne može ostati RAVNODUŠAN!

Zbunjeni Vukašin ne zna šta da misli zbog svega što se desilo sa Boškovom ekshumacijom, a Vid ne može da obuzda bes.​ Šta se to dogodilo na groblju?

Foto Promo

Advertisement