Connect with us

TV

ŠOK! Otkrivena MRAČNA TAJNA serije UBICE MOG OCA! OVI zločini u HIT krimiću su PRAVI! U seriji LEGIJA, ČEDA JOVANOVIĆ… A to NIKO nije ZNAO!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Hroničari policijsko-kriminalnih prilika kod nas prepoznali su u seriji “Ubice mog oca” brojne ličnosti i događaje iz realnog života.

Pročitajte još Dirljivo! Dragana Mićalović OTKRIVA KO je ČOVEK čije je REČI VODE KROZ ŽIVOT! Na OVO niko ne može ostati RAVNODUŠAN!

U seriji su preopoznate mnogobrojne scene sa beograskog asfalta, a svakako je najupečatljivija ona kad mladom inspektoru Aleksandru Jakovljeviću, koga glumi Vuk Kostić, iznuđuju iskaz gušeći ga kesom na glavi, a sumnja se da je upravo tako, prilikom ispitivanja u beogradskoj policiji, skončano poznati slikar Dragan Malešević Tapi, prenosi 24sedam.

Pročitajte još TUŽNO! OVU zvezdu serije IGRA SUDBINE zvali su ŠIPTARKO, a ona je želela SAMO JEDNO! Evo i ŠTA!


U „Ubicama mog oca”, glavni junak, inspektor Jakovljević, čiji je otac misteriozno ubijen kao policijski inspektor na zadatku, dobija zadatak da reši slučaj ubistva ćerke jedinice uglednog biznismena. Radeći na slučaju, dovodi u vezu ubistvo devojke sa ubistvom svog oca.

Dvojica razbojnika s fantomkama na glavi Jakovljeviću stavljaju kesu na glavu terajući ga da potpiše već spremljeno priznanje da je pucao u svog šefa.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Milica Milša OTKRIVA kada počinje DRUGA SEZONA i koji nas to VELIKI UŽAS čeka na KRAJU PRVE!

Akciju iznude iz svog vozila prati direktorka Obradović, a u stvarnom životu torturu nad jednim od uhapšenih u Makinoj grupi posmatrao je političar Čedomir Jovanović zajedno s Legijom.

U stvarnosti, dvojici osumnjičenih za ubistvo policijskog generala Boška Buhe, juna 2002. godine, iznuđuju se iskazi, što je potvrđeno tokom sudskog postupka, tako što ih otimaju pripadnici “zemunskog klana” i krvničkim batinama teraju da priznaju da su ubili generala Buhu.

Pročitajte još Igra sudbine 284. epizoda: BRUNER smišlja NOVU PAKOST za ADU! Evo o čemu se RADI! Sledi novi ŠOK!

Tokom istrage, u prostorije beogradske policije privodi se poznati beogradski slikar Dragan Malešević Tapi, prijatelj prvoosumnjičenog Željka Maksimovića Make. Njegovo ispitivanje trajalo je nekoliko sati, posle čega je pozvana Hitna pomoć da ga reanimira. Tapi je tokom saslušanja negirao bilo kakvu povezanost sa ubistvom Buhe, što se nije dopalo osobama koje su ga ispitivale, posle čega je, navodno, pokušano da mu se iznudi priznanje gušenjem kesom na glavi.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO! Sledi veliki ŠOK! Strahinjina MAJKA izlazi iz LUDNICE! A evo i KOJA legendarna glumica će je GLUMITI!

Okrivljeni za ubistvo Boška Buhe oslobođeni su provostepenom presudom, a tokom suđenja je Milorad Ulemek Legija priznao da je mučio jednog od uhapšenih, dok je nekoliko pripadnika “zemunskog klana” potvrdilo da su oni ubili generala Buhu.

Pročitajte još TOP 10 – NAJPOPULARNIJE SRPSKE GLUMICE! ŠOK! Sloboda Mićalović NIJE na PRVOM MESTU! A evo KO JESTE!

Tadašnji šef beogradske policije Milan Obradović bio je hapšen zbog torture nad pripadnicima takozvane Makine grupe, ali je slučaj u međuvremenu zastareo, dok za Tapijevu smrt do danas niko nije odgovarao, prenosi 24sedam.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/24sedam

Advertisement