Connect with us

Top Story

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Počelo snimanje srpske DINASTIJE! A evo i KAKO Marija Karan izgleda kao srpska ALEKSIS! (FOTO)

Published

on

Zvanično, u studiju televizije Pink, u sredu 12. marta počelo je snimanje srpske verzije serije Dinastija.

Pročitajte još Vuk Kostić otkriva SVE o ulozi LEGIJE u seriji PORODICA! OVAJ detalj NIKO NIJE ZNAO!

Mada se još ne zna celokupan spisak glumaca i ko će koga tumačiti, za sada deluje da je jedno jasno. Prema prvim fotografijama, a kako su na RTV Pink zvanično potvrdili za FILM I TV glumica Marija Karan tumačiće lik legendarne zlice Aleksis Kolbi. A kome će ona zagorčati život u našoj Dinastiji – tek ćemo videti.

Pročitajte još HIT! Ivana Dudić, NORA iz serije IGRA SUDBINE otkriva koji likovi su joj DRAŽI – dobrice ili ZLOBNICE? Njen odgovor će vas ŠOKIRATI!

To da je baš Marija Karan Aleksis može se zaključiti i prema štafelaju koji se nalazi u pozadini, u kadrovima sa probe, a koji se mogu videti na zvaničnoj Instagram stranici srpske Dinastije.

Pročitajte još ŠOK! Otkrivena MRAČNA TAJNA serije UBICE MOG OCA! OVI zločini u HIT krimiću su PRAVI! U seriji LEGIJA, ČEDA JOVANOVIĆ… A to NIKO nije ZNAO!

Pročitajte još HIT! Dragana Mićalović OTKRIVA KO je ČOVEK čije je REČI VODE KROZ ŽIVOT! Na OVO niko ne može ostati RAVNODUŠAN!

Pročitajte još TUŽNO! OVU zvezdu serije IGRA SUDBINE zvali su ŠIPTARKO, a ona je želela SAMO JEDNO! Evo i ŠTA!

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO! Sledi veliki ŠOK! Strahinjina MAJKA izlazi iz LUDNICE! A evo i KOJA legendarna glumica će je GLUMITI!

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement