Connect with us

Top Story

DIVNO! Nina Janković objavila PRVU FOTOGRAFIJU ĆERKICE! A evo i KOJIM REČIMA je OPISALA malu IVANKU!

Published

on

Glumica Nina Janković, zvezda serije Kalkanski krugovi, porodila se na Uskrs, 2. maja, i na svet donela ćerku Ivanku. O tome kako je mala Ivanka dobila ime, i da je ono biblijskog porekla, već smo pisali.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Počelo snimanje srpske DINASTIJE! A evo i KAKO Marija Karan izgleda kao srpska ALEKSIS! (FOTO)

Baš kao i o tome da kako su protekli prvi Ninini dani po porođaju. Naime, lepa glumica sa fanovima na instagramu podelila je prve fotografije već nekoliko sati posle porođaja, a u istom tempu nastavila je i po dolasku kući.

Pročitajte još Vuk Kostić otkriva SVE o ulozi LEGIJE u seriji PORODICA! OVAJ detalj NIKO NIJE ZNAO!

Tako je danas oduševila svoje pratioce zvaničo objavivši i prvu Ivankinu fotografiju, napisavši ispod fotografije dirljivu poruku.

– Moja mala djevojčica, puna je velikih želja, baš kao šipak pun koščica, tako je puna veselja…

Pročitajte još HIT! Dragana Mićalović OTKRIVA KO je ČOVEK čije je REČI VODE KROZ ŽIVOT! Na OVO niko ne može ostati RAVNODUŠAN!

A evo i kako izgleda Ninina ćerka.

Pročitajte IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO! Sledi veliki ŠOK! Strahinjina MAJKA izlazi iz LUDNICE! A evo i KOJA legendarna glumica će je GLUMITI!

Glumica i njen suprug venčali su se 2014. godine, i u braku su dobili i starijeg sina Vukašina. Ivanka je njihovo drugo dete.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Continue Reading
Advertisement