Connect with us

Top Story

HIT! Ivana Dudić, NORA iz serije IGRA SUDBINE otkriva koji likovi su joj DRAŽI – dobrice ili ZLOBNICE? Njen odgovor će vas ŠOKIRATI!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Glumicu Ivanu Dudić gledamo u ulozi Nore u seriji “Igra sudbine”. Iako je pandemija koronavirusa uticala na smanjenje posla u mnogim profesijama, pa i njenoj, ona sve vreme pandemije vredno radi.

U jednoj emisiji je otkrila da je počela da snima seriju “Igra sudbine“, ali i da radi na novoj predstavi “Šta je sobar video“.

Pročitajte još ŠOK! Otkrivena MRAČNA TAJNA serije UBICE MOG OCA! OVI zločini u HIT krimiću su PRAVI! U seriji LEGIJA, ČEDA JOVANOVIĆ… A to NIKO nije ZNAO!

Publika ju je zavolela u serijama “Istine i laži“, “Crveni mesec”, “Jugoslovenka”, a ona je otkrila šta joj više leži, uloga dobrice ili zloće.

– Mnogo je lakše igrati nešto što nisi ti, da se žargonski izrazim negativca. A kada si dobar ti trpiš sve vreme i samo moraš da govoriš “da” i da klimaš glavom. Ipak, kada si negativac onda delaš i svašta se oko tebe dešava, tako da više volim da igram negativce – kroz smeh je rekla glumica u “DeToxic“ emisiji.

Pročitajte još HIT! Dragana Mićalović OTKRIVA KO je ČOVEK čije je REČI VODE KROZ ŽIVOT! Na OVO niko ne može ostati RAVNODUŠAN!

Ona je nedavno pričala i o lepoti i da li joj je pomogla ili odmogla u poslu.

– Ne mislim da to može da bude minus, lepo je dobiti komplimente, ali ne treba da time budeš vođen niti mariti za to. Ja volim da vidim lepe ljude, bilo muško, bilo žensko, nemam problem ni sa boljim glumicama od mene, to je moja vodilja kako da radim na sebi. U svakome postoji nešto za šta je poseban – rekla je Ivana tada.

Pročitajte još TUŽNO! OVU zvezdu serije IGRA SUDBINE zvali su ŠIPTARKO, a ona je želela SAMO JEDNO! Evo i ŠTA!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement