Connect with us

Featured

Igra sudbine 286. epizoda – ADA KANAČKI je IZA REŠETAKA! Sledi VELIKO IZNENAĐENJE! KO je ukrao BOŠKA?

Published

on

Igra sudbine 285. epizoda oduvala nas je iz mesta. A Igra sudbine 286. epizoda će tek. Što bi rekla Dijana Erski – Ada ukrala mrtvog Boška! A ko krade, zna se – završi u zatvoru. I baš tamo je ove večeri završila naša Ada Kanački. Ali šta će nam doneti nove epizode?

Pročitajte još HIT! I DRAGANA MIRKOVIĆ deo SRPSKE DINASTIJE! Otkrijte ŠTA povezuje FOLK DIVU i BLEJKA KARINGTONA!

Dok se vest poput požara širi gradom, Adi se polako smeši neizvesna sudbina. Šta se krije iza ovog neobičnog incidenta? Ko je u stvari ukrao Boškovo telo i sprečio DNK analizu? Da li je upravo Bruner taj koji je sve organizovao? I to ne samo da bi strpao Adu u zatvor, već i da bi sakrio činjenicu da Nora i Vid nisu Boškova deca.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Marinko KRIJE jednu VELIKU TAJNU! A EVO o čemu je REČ!

Zato vreme, inspektor Adi Kanački saopštava da nije uhapšena samo zbog krađe posmrtnih ostataka, već i zbog nelegalnog sticanja imovinske koristi prikrivanjem dokaza. Adu odvode u ćeliju, a tako je čekaju novi problemi. Vreme je da upozna nove cimerke, a one nisu nimalo dobronamerene.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Miloš Biković od 23. maja na RTS u novoj HIT SERIJI! Pre MARAŠA postaje ČUVENI RUSKI PEVAČ! Evo o ČEMU JE REČ!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (286. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Stiže VOJNA AKADEMIJA 6! Scenario NAPISAN! A evo i KADA počinje SNIMANJE!

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement