Connect with us

Top Story

HIT! I DRAGANA MIRKOVIĆ deo SRPSKE DINASTIJE! Otkrijte ŠTA povezuje FOLK DIVU i BLEJKA KARINGTONA!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

U rimejku najpopularnije TV sapunice svih vremena gledaćemo čak 600 glumaca, a producenti još ne žele da otkrivaju ko se našao u glavnim ulogama. Međutim, nakon što su na internetu objavljene prve fotke sa seta na kojima je Marija Karan, krenula su nagađanja da je baš njoj pripala uloga čuvene zloće Aleksis Karington.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Marinko KRIJE jednu VELIKU TAJNU! A EVO o čemu je REČ!

– Sudeći po tome kako je bila obučena i našminkana, izgleda da je Marija naša Aleksis. Pored nje, prvog dana snimanja bilo je dosta statista na setu, i sve je proteklo u odličnoj atmosferi. Plan je da se narednih nekoliko nedelja svakodnevno snima u filmskom studiju u Šimanovcima, a prve epizode naše „Dinastije“ gledaćemo već od jeseni na Pinku – priča za Informer dobro obavešteni izvor iz produkcijske kuće „Imoušn“, koja radi ovu seriju zajedno sa televizijom Pink.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Miloš Biković od 23. maja na RTS u novoj HIT SERIJI! Pre MARAŠA postaje ČUVENI RUSKI PEVAČ! Evo o ČEMU JE REČ!

Naša „Dinastija“ biće najskuplji domaći projekat svih vremena.

– Snimamo u dva velika studija u Šimanovcima ukupne površine od 3.500 kvadrata. Tamo je za potrebe serije montirana kuća, replika čuvene vile Karingtonovih iz originalne serije. U scenama će biti korišćeni i luksuzni automobili, nakit, satovi… Videćete, sve će da pršti od luksuza, jer i radnja ove sapunice to zahteva – objašnjava izvor.

Pročitajte još Nataša Drakulić za FILM I TV demantuje pisanja domaćih medija: U seriji UBICE MOG OCA nema SRPSKIH POLITIČARA i MAFIJAŠA! Evo O ČEMU JE REČ

U glumačkoj postavi našli su se i Aleksandar Radojičić, Zoran Cvijanović, Mima Karadžić, Lane Gutović, Peđa Bjelac, Marina Ćosić i mnogi drugi.

Vlasnik Pinka Željko Mitrović ustupio je svoj „rols-rojs“ za potrebe snimanja serije. Njegovo skupoceno vozilo biće u „Dinastiji“ prevozno sredstvo Blejka Karingtona.

Pročitajte još SAZNAJEMO – Serija PEVAČICA ogoliće ESTRADU DO KOŽE! Saznaće se SVE! Kako se prave lažni skandali, KO su današnje ZVEZDE… A evo i kada će PREMIJERA

Zanimljivo je da je ovaj automobil nekada bio u vlasništvu Dragane Mirković, a u njemu su se vozili i Veljko i Bogdana Ražnatović na svojoj svadbi.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Informer

Advertisement