Connect with us

Top Story

EKSKLUZIVNO – Otkrivamo SVE o NOVIM SEZONAMA serija RADIO MILEVA i KAMIONDŽIJE D.O.O! Sledi još MNOGO NASTAVAKA, a evo i KADA!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Dobro se sećamo serijala „Vreme je za bebe“ koji se nekoliko sezona prikazivao na Radio televiziji Srbije. Sećamo se svih tih beba, bili smo svedoci njihovog dolaska na svet, a iza svega toga stajala je produkcijska kuća „Nira“ sa Nebojšom Garićem na čelu. Od tada do danas iz te produkcije stižu izuzetno gledane serije – „Vojna akademija“, „Lud, zbunjen, normalan“, „Kamiondžije“, „Radio Mileva“.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Stiže VOJNA AKADEMIJA 6! Scenario NAPISAN! A evo i KADA počinje SNIMANJE!

– Novu sezonu „Radio Mileve“ upravo snimamo. I tih novih dvadeset epizoda publika će gledati na jesen – – otkriva Nebojša Garić za Film i TV.

– Plan je da svakog proleća i jeseni snimimo po 20 epizoda. Serija je imala odličan prijem kod gledalaca, a teme su takve da inspiracije ne može da nestane. Ekranizujemo živote običnih ljudi i mnogi u njima mogu da se pronađu.

Pročitajte još Igra sudbine 285. epizoda – ŠOK! Ada Kanački je UHAPŠENA! A evo i ZAŠTO!

Sjajnu gledanost imale su i „Kamiondžije d.o.o“, pa je produkcija odlučila da snimi i drugu sezonu.

– Serije na kojima mi radimo su one koje može da gleda cela porodica. Tri generacije mogu zajedno da budu pred ekranom bez bojazni da će biti nekih neprimerenih scena. Set za „Kamiondžije d.o.o.“ postavljamo početkom juna i krećemo sa snimanjem novih dogodovština Baje i Žiće – najavljuje Garić.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO! Sledi veliki ŠOK! Strahinjina MAJKA izlazi iz LUDNICE! A evo i KOJA legendarna glumica će je GLUMITI!

ZABRANJENO KOPIRANJE DELA ILI TEKSTA U CELINI BEZ NAVOĐENJA IZVORA

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement