Connect with us

Featured

Igra sudbine 285. epizoda – ŠOK! Ada Kanački je UHAPŠENA! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Igra sudbine 285. epizoda koja je na programu u petak, 13. maja od 21.00 doneće nam šok nad šokovima. Ada Kanački je UHAPŠENA! Ovakvom iznenađenju i razvoju situacije niko se nije nadao.

Pročitajte još Nova hit serija stiže na TV Prva – POKUCAJ NA MOJA VRATA! A evo i KADA!

Manje bismo se iznenadili da je Boško lično ustao iz groba. Ipak, nekako slutimo da se upravo to i dogodilo. Brunerova zamka je uspela. U dogovoru sa policijom i njegovim ljudima uspeo je da podvali Adi Kanački klopku u koju je nažalost – upala.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Počelo snimanje srpske DINASTIJE! A evo i KAKO Marija Karan izgleda kao srpska ALEKSIS! (FOTO)

Ali o čemu je reč? Šta je to Bruner uradio da bi strpao Adu kanački iza rešetaka? Kako će na ovo reagovati Luka, Aleksa, Lila… Vukašin je već dovoljno zabrinut.


Pročitajte još EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Počelo snimanje srpske DINASTIJE! A evo i KAKO Marija Karan izgleda kao srpska ALEKSIS! (FOTO)

Vid je besan zbog svega što se dogodilo i spreman je da uživa u tome što će maćehu videti u zatvoru. Ali on ne sluti da je i njemu smešteno. Bašto kao što se Sofija upravo sprema da smesti njegovoj sestri Nori.

Nju očekuje paklena osveta zbog toga što joj je okrenula leđa. Na Janku je da se pobrine za to.

Pročitajte još ŠOK! Otkrivena MRAČNA TAJNA serije UBICE MOG OCA! OVI zločini u HIT krimiću su PRAVI! U seriji LEGIJA, ČEDA JOVANOVIĆ… A to NIKO nije…

Za to vreme policija ne gubi vreme. Ada je privedena, a zašto, saznaćemo u novoj epizodi serije Igra sudbine.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (285. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Continue Reading

Advertisement