Connect with us

Top Story

ŠOK! Bivša devojka Miloša Bikovića OPTUŽENA da se bavi CRNOM MAGIJOM! EVO o KOME je REČ!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Barbara Tatalović, atraktivna manekenka, koja svojom lepotom sve više očarava svetsku modnu industriju, nedavno je na društvenim mrežama otkrila da ima novog emotivnog partnera.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Miloš Biković od 23. maja na RTS u novoj HIT SERIJI! Pre MARAŠA postaje ČUVENI RUSKI PEVAČ! Evo o ČEMU JE REČ!

Sa novim emotivnim partnerom u njen život uselila se i nova svekrva, o kojoj manekenka nije ništa govorila. Ipak, o odnosu sa nekadašnjom svekrvom imala je mnogo toga da kaže.

Emotivne veze koje su se završile, Barbara Tatalović ostavila je iza sebe i sada uživa u ljubavi sa svojim novim emotivnim partnerom.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Marinko KRIJE jednu VELIKU TAJNU! A EVO o čemu je REČ!

Ipak, o nekadašnjoj svekrvi, imala je šta da kaže, jer neke rane, očigledno još nisu zarasle. Zbog toga je manekenka odlučila da podeli objavu na Tviteru, nakon koje je javnost ostala bez teksta.

– Ne znam da li sam vam ovo nekad rekla, ali meni se desilo da me je nekadašnja svekrva nazvala vračarom jer joj je bilo mnogo krivo što se njen sinko zaljubio baš u mene. Pričala mu je da sam 100% bacila vlašku magiju na njega – stoji u objavi, prenosi Story.

Pročitajte još Miloš Biković SNIMA novi FILM u Rusiji. NEĆETE VEROVATI kako se zabavlja u PAUZI snimanja… OVO retko ko bi SMEO da URADI! (VIDEO)

Pročitajte još Naša slavna glumica imala je TEŠKU SUDBINU! Završila je u prihvatilištu, i sin ju je zlostavljao! EVO o kome je REČ!

O majci kog Barbarinog bivšeg partnera je reč, nije poznato, ali se čini da manekenka to još uvek ne može da joj zaboravi.

Foto Printskrin/Kinoist.ru

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Story

Advertisement