Connect with us

FILM

Miloš Biković na korak do OLTARA, sprema se VENČANJE…

Published

on

Miloš Biković je na korak do oltara. Sprema se venčanje! Dobro ste pročitali, nije trač. Čak je izabrao i mladu! Naš najpopularniji glumac planira romantičnu svadbu, ali, izgleda, zasad samo na velikom platnu.

PROČITAJTE JOŠ: Voyage i J Fado snimili NOVU PESMU za JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE! Avramović poručuje – stiže HIT svih JUŽNIH VETROVA!

Ruski sajt kaliningrad.kp.ru piše da će Miloš Biković uskoro zaigrati u novoj romantičnoj komediji “Žele da se venčaju”. Partnerka u filmu biće mu glumica Kristina Asmus, a snimanje bi uskoro trebalo da počne u Kalinjingradu.

PROČITAJTE JOŠ: POGLEDALI SMO prve DVE epizode serije PORODICA, a ovo je TOP 5 RAZLOGA zbog kojih je VI – NE SMETE PROPUSTITI! Sloba je samo UVOD!

Mada još nema detaljnih informacija o predstojećoj komediji, kao ni zvanične potvrde o snimanju, Bikovićeve obožavateljke oduševila je ova vest. I pre filma “Led” važio je za poželjnog momka, a uloga u ovom romantičnom ostvarenju učinila ga je miljenikom miliona Ruskinja. Zatim je usledio “Sluga”, najgledaniji ruski film svih vremena, koji je samo to potvrdio.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Miloš Biković ponovo obukao UNIFORMU! Ali ovog puta ne zbog filma i serije KOŠARE! Pogledajte FOTO GALERIJU!

Nakon dobijanja ruskog državljanstva, Miloš se našalio kako sada može da oženi Ruskinju iz ljubavi. A nedavno je završio na listi TOP 10 najpoželjnijih neženja.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PORODICA 1. epizoda: Vlast OBMANJUJE narod da je Slobodan Milošević UHAPŠEN!

“Srpski glumac Miloš Biković osvojio je srca miliona devojaka u filmu “Led”. Inače, tokom snimanja bio je u vezi sa svojom partnerkom Aglajom Tarasovom, koja je zbog njega raskinula sa kolegom Iljom Glinkovim. Posle godinu i po, veza se raspala. Sada se šuška o njegovoj romansi sa sprskom manekenkom Barbarom Tatalović, ali glumac još nema prsten na levoj ruci”, stoji u obrazloženju ruskih medija.

Foto Instagram.com/bikovic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement